Amazonia vertical

?
Amazonia vertical
Plakát traileru
Auyan Tepui... Najväčšia stolová hora Amazónie... Indiáni veria, že na jej vrchole sídlia démoni... Beckovi Ondrejovičovi sa podarilo prejsť prvý kompletný prechod hory. Jej vertikálne línie mu tak učarovali, že sa pod horu vrátil aj s priateľmi, aby vyliezli nikým nedotknutú panenskú stenu. Amazonia vertical - film o sile prírody a dobrodružnom objavovaní strateného sveta. Film, ktorý osloví tú krehkú časť v nás


cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Opravdový dokumentární skvost od slovenského mistra dokumentárního filmu Pavola Barabáše, v čechách o nikom, co by se mu mohl rovnat, nevím a skláním mu velkou poklonu, protože tenhle dokument rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co natočil. Víc nebudu prozrazovat, abych vám nezkazil to napětí a momenty překvapení, uvidíte sami.
Narcipes Freak
Narcipes Freak
308 bodů
6
Já Barabášovi dokumenty prostě žeru a tenhle neni vyjímku. Co z toho, že nejsou ničím vyjímečný. Ten podmanivej melancholickej komentář tomu prostě dává šťávu a chytá mě přesně tam, kde se rád nechávám chytat. Ostatní dokumenty od něj mám sice radši, ale i tenhle má čím zaujmout.

Dodatečné informace

Původní název:
Amazonia vertical (více)
  • Slovenská republika Amazonia vertical
Premiéra v ČR:
5. 10. 2006
Země původu:
Slovenská republika, Slovensko