True Blood: Pravá krev

75%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
První série - 65% Druhá série - 55% Hype největší. Kýč ještě větší. Největší omyl HBO (vzhledem k vysoké laťce stále průměr). První řada ještě něco skýtala, ale pak se plácání pátého přes deváté začalo nevyplácet. Na konci druhé série jsem opustil palubu a plavu ke břehu. Jen nevím - myslejí to tvůrci vážně, nebo to má být parodie?
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Rozhodně ne dokonalé, ale rozhodně dokonale návykové. První série byla vážně pecka, pak už to sice kvalitativně dost kolísá, ale ani po těch 5. sériích s tím nemám chuť seknout. Takže ještě víc krve a šílených zápletek Alane. 7.5/10
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Tak sedm let kvalitního seriálu je za mnou. Pro milovníky filmů typu Twilight je to lahůdka. Jednoduše řečeno: Upíři, lidé (a jiné příšery) spolu řeší vzájemné vztahy. Začátek seriálu je pecka, samej sex a krev, potom průměr a poslední epizoda zase TOP. Na druhou stranu můžu říct že si seriál na rozdíl od ostatních drží celou dobu stejnou linii, v podstatě žádný díl nění lepší nebo horší. Určitě bych zkrátil každý díl z cca 57 minut na standardních 42 o ty občas zbytečné proslovy. Každopádně seriál určitě doporučuju. ´´Jedním dechem to může být i zážitek´´ 78%
Fanik
Fanik
3 066 bodů
6
Takový tvrdší stmívaní ale s mnohem lepšími herci.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Mooc povedený seriál(knížka také)svělé obsazení nechybí drama,romantika a erotika skutečně povedený hororový děj.A to i po dalšíchserii se da pořád na co dívat je to opravdu něco nového a jiného.Prostě povedený upíří seriál.
andilek13
andilek13
78 bodů
10
Tenhle seriál je boží, i když trošku připomíná porno :D Ovšem ztvárnění Erika je úžasný. Jen mi do toho moc nesedí Bill..jinak velice zajímavé téma :)