Popelka

78%
Popelka
Plakát traileru
Ve dne má Popelka tváře umouněné od sazí, ale v noci se mění v pohádkově krásnou princeznu v plesových šatech z kouzelných oříšk ků. Krásný princ se do Popelky zamiluje, ale zbyde mu v rukou jen ztracený střevíček... Jak to ve správné pohádce bývá, všechno dobře dopadne. Poslední Popelčin oříšek totiž skrývá šaty svatební...



Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Na tuto starší Popelku se podívám raději, než na tu zprofagovanou s Libuší Šafránkovou a Pavlem Trávníčkem. Ani jedna Popelka není moje srdcovka, ale tuhle mám snad raději. Jan Tříska dodává pohádce atmosféru. Je to spíš muzikál, ale dá se na to podívat. 60%.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Měl jsem to někde na kazatě, ale bohužel mi v hlavě uvíznul nejvíc Tříska a jeho "Popelka je jííínááá", což trochu mrzí, když má tahle pohádka asi nejdospělejšího prince v podání Jiřího Štedroně a obyčejnost ve tváři Evy Hruškové jako Popelky.
Arthur Logoff
Arthur Logoff
7 771 bodů
4.5
Mladý a populární Jiří Tříska je sice moc fajn, ale infantilní Popelka s velkou hlavičkou a se zpěvy Jiřího Štědroně, jemuž jsme pak v rodině říkali "blbý princ", když jsme si nemohli vzpomenout na jeho jméno, to bylo k popukání i při tehdejší černobílé podívané. A že by film byl trezorový, to nevím, viděl jsem ho poprvé a naposledy v ČsT asi v roce 69 jako dítě.

Dodatečné informace

Původní název:
Popelka (více)
  • Československo Popelka
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Popelka je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup