Pomáda

77%
Pomáda
Pomáda (Grease) je americký legendární muzikál s Johnem Travoltou a Olivií Newton-John v hlavních rolích. Děj nás zavede do střední školy Rydell v padesátých letech. Danny Zucco, žák posledního ročníku, se po prázdninách opět setkává se svými kamarády. Ohromí je líčením svého milostného dobrodružství u moře. Mezi dívkami se objevuje nová žákyně Sandy. I ona se pochlubí svým prázdninovým setkáním s fantastickým chlapcem, s nímž prožila krásný milostný příběh. Když se "letní milenci" náhle setkají na Rydellu tváří v tvář, téměř ztratí dech. Jenomže láska v novém prostředí školy a spousty kamarádů má úplně jiná pravidla než na osamělé mořské pláži...



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Klasika nad klasiky v muzikálovém žánru. Spojení Travolta - Newton-John tvůrcům vyšla na výbornou a závěrečná scéna na pouti,tak to je jen třešnička na dortu. Pomáda se může pyšnit tím,že v ní není snad jediná špatná písnička a všechny hudební čísla jsou dokonalá a choreografie je vychytaná do posledního zavrtění Travoltova zadku.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pomáda je za mě jeden z nejkvalitnějších muzikálů pro mladé. Padesátá léta v Americe nabitá sexem a dobrodružstvím. Skvělá chemie mezi Johnem Travoltou a Olivií Newton-John. Perfektní taneční čísla i nesmrtelné hity.. Stále kvalitní záležitost.. 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Klasika z dětství, kterou jsem na vhsce protočil nespočetněkrát. Teď už by to asi za těch silných 5 nebylo, ale tenhhle výlet do "bezstarostných padesátých" pořád baví dost. Navíc fakt nesmrtelné songy a taneční čísla.

Dodatečné informace

Původní název:
Grease (více)
  • USA Pomáda
  • USA Grease
Země původu:
USA
Čeština:
Pomáda je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Pomáda


Podobné


Powered byJustWatch