Policajt ze školky

62%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Pokud se hrdina akčních filmů pustí do komedie, tak to v drtivé většině případů skončí takto. Arnold přes všechno jeho charisma prostě do komedie nepatří. Umí být vtipný, hodit hlášku a pokud prohodí vtip dva ve filmu, tak je to super. Pokud se ale jedná o komedii, kde musí být vtipný z principu, tak to nefunguje. 45%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Už předešlý komediální snímek ´Dvojčata´ ukázal, že Arnie hravě zvládne i takovýto žánr a tak by bylo chybou, kdyby se k němu zase jednou nevrátil. Stalo se a udělal dobře. Nejdříve prvních dvacet minut snímku potěší své příznivce v akční rovině, byť přeci jen krapet uvolněněji a pak se vše změní ve veselou rodinnou příhodu plných rozpustilých dětí. Nic tak nepobaví jako ohromný tvrdý chlap bez zkušeností coby učitel v mateřské škole. Arnold Schwarzenegger sice i zde má problémy se svým kamenným výrazem, ale snaží se a stejně jako mu ve Dvojčatech pomáhal Danny DeVito, zde mu výborně sekunduje Pamela Reed, takže vše opět zvládá na výbornou a vskutku pobaví. Co se dětí týče, tak to už je kapitola sama o sobě. Charaktery jednotlivců jsou využity přesně a zcela trefně. A kde jsou děti, tam je humor nesmrtelný a tak se stalo, že tento film nijak nestárne a i po tolika letech od svého vzniku dokáže pobavit.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Rodinná taškařice, ve které se akční hrdina Arnold Schwarzenegger přetavil do komika velmi slušné úrovně. je to neškodná hollywoodská zábava, profesionálně odvedená, která staví na jednom slušném scenáristickém nápadu. Každopádně ostatní snímky, které tento film napodobují staví tento originál na nečekaný piedestál.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
V této komedii Arnie dokázal že se nehodí do tohoto žánru.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Je pravda ,že Ivan Reitman priviedol na svet omnoho lepšie filmy ,ako nejakú sentimentálnu hovadinu s Arnoldon v hlavnej úlohe odohrávajúcu sa v materskej skôlke no ja na tento film nezanevrem. Je to jeden z tých rodinných filmov na nedelné popoludnie ,ktorý mi udrel do hlavy len z jedineho dôvodu - už vás niekedy napadlo ,akoby to dopadlo keby Terminátor strážil škôlku? Mňa teda nie ,ale ak ste odpovedali podobne potom neexistuje lepší spôsob ako zistiť akoby to vyzeralo a Kindergarten Cop to dokázal pojať vtipne , zábavne a hlavne absúrdne. Udeľujem 73% spoločne s filmom Všade samé rolničky (obidva fungujú na tom istom princípe - guilty pleasure)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Pohodová komedie, které ke konci trochu dýchá na záda thrillerová atmosféra.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Taková akční komedie s Arnoldem,trochu slabší,ale občas i zábavná.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Skvělá rodinná komedie.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
7
V celku odpočinková komedie.