Podvodníci z New Jersey

76%
Podvodníci z New Jersey
Plakát traileru
Černobíle natočený příběh jednoho dne v životě prodavače Danteho a jeho kamaráda z protější videopůjčovny Randala je v podstatě záznamem jejich přerušovaného dialogu na nejrozličnější témata, od sexuálních vztahů přes oblíbené filmy až po nejrůznější druhy bizarních zákazníků, s nimiž se setkávají. Pokladní Dante je neustále šokován zběsilým chováním zákazníků, sexuálními nápady své milenky Veroniky a podivnou smrtí bývalé snoubenky Caitlin. V místní vedeopůjčovně byste zase narazili na urážky a brutalitu prodavače Randala ...


Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Clerks je v mých očích geniální dílo. Může být film ve kterém se nic neděje zajímavý a zábavný? Může! a Kevin Smith nám svou prvotinou ukazuje jak se to dělá. Dialogy a postavy vypiplané k dokonalosti nás vtáhnou do svého světa a my se můžeme jen bavit.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4.5
Film mi nic nedal, ba naopak jsem strávil zbytečnou hodinu a půl, kterou jsem mohl investovat do čehokoliv jiného a bylo by to lepší. Prázdné dialogy dvou mladých mužů, z nichž jeden je totální exot, druhý neambiciózní prodavač v samoobsluze, smolař který se rozhoduje mezi současnou přítelkyní a dávnou láskou.. Prostě za mě film o ničem.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Docela povedená a nenáročná devadesátiminutovka, která člověku prošumí hlavou a může na ni hned po zkouknutí zapomenout. Nebo nemusí a v tom případě mu časem dojde, že zas tak nenáročná a bezduchá nebyla (můj případ). Tak i tak pěkné čtyři hvězdy.

Dodatečné informace

Původní název:
Clerks (více)
  • USA Podvodníci z New Jersey
  • USA Clerks
  • USA Commis en folie
  • USA Mladí muži za pultem
  • USA O Balconista
  • USA Tiskirotat
Premiéra v ČR:
1. 3. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,03 mil. USD
Tržby:
3,15 mil. USD (celosvětově)

Další z kolekce Podvodníci z New Jersey


Podobné


Powered byJustWatch