Pod Jezevčí skálou

69%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Jako malý jsem tento snímek jsem moc nemusel,ale s přibývajícím věkem jsem tomu přišel na chuť. Snímek oplývá krásnou kamerou a záběry úžasné přírody. Herci jsou super a hlavně Tomáš Holý zde ukazuje jakým obrovským talentem býval. Film bych si jen tak nepustil,ale kdyby běžel v Tv,tak si ho rád shlédnu.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7.5
Jeden z nejlepších filmů s Tomášem Holým. Ze strého morouse postupně udělá malý Vena hodného dědu, všude krásná příroda, film pohladí po duši.. Samozřejmě příběh je obyčejný, celý film udělal kvalitním svou bezprostředností Tomáš Holý. Druhý díl se mi libí o něco více.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Pro mě tak trochu obyčejnou, tak trochu nudnější komedií.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
prvy diel zo sumavskej triologie tomasa holeho. pribeh nepatri k tym najzlozitejsim a reziser gajer sa viac sustreduje na lyricno a krasy sumavskej prirody, ale holy ako maly vena ma charismu na rozdavanie a jeho chemia so starsimi hercami je neuveritelna (valach ako holeho dedo je tiez skvely). finale s "jezevcem zabijakem" ma vzdy dostane...
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
9.5
Když se na tyto filmy ze Šumavy s Vaškem (Tomášem Holým) dívám, mám hned chuť vyrazit na Šumavu. A když se ten klučina usměje, tomu věřím, že musel roztát i takový morous jako hajný Straka ve vynikajícím podání Gustáva Valacha. Hudba Luboše Sluky sem dobře zapadá. Nomen omen!
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Pěkný rodinný film a dnes již klasika.
guestka
guestka
2 304 bodů
8
ty můj pitomečku pitomej... Krásný film, krásná země...
mamaja
170 bodů
10
Best of.