Playgirls 2

18%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0.5
Vít Olmer nemešká a ještě tentýž rok přináší pro české diváky pokračování své nepříliš úspěšné erotické komedie PlayGirls. Hned na úvod bych vypíchl,že i když má film jen 78 minut,tak se zdá nekonečným. Opět vše působí spíše antieroticky a označení komedie berte s rezervou. Druhý díl údajně vznikl na popud televize Nova,která chtěla mít dva díly stejně jako knižní předlohy. Já myslím,že na Nově museli litovat už u prvního dílu.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
3
Já bych to s tímto filmem až tak tragicky neviděl. Mírně erotická žbrynda, která je ale osobitá a najdou se tam i humorné a vzrušující scény. Celkově samozřejmě nekvalitní snímek, ale u mě si vysloužil 35% a tak ho snad pozvednu ze samotného dna celého žebříčku.
Fingon
16 886 bodů
0
Nejhorší film ČSFD jsem si prostě nemohl nechat ujít... mimochodem, aby se někomu podařilo dostat do TOP Shit 200 pět svých filmů, to se může povést snad jen Vítu Olmerovi. A ano, je to komedie. Sice jsem se zasmál tak jednou, ale rozhodně se tomuto žánru blíží víc než k erotice.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
môže byť niečo horšie ako pôvodné playgirls? áno, a to playgirls 2. je to ešte (aj keď sa tomu dá ťažko uveriť) väčšia hovadina.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
1
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
kawa
3 388 bodů
4.5
Druhý díl erotické komedie se již odehrává prakticky jen v salonu lásky. Nic moc provedení s trochu americké akčnosti, opět kovaní herci převyšují ochotníky o třídu. Celkově ale nuda a ztráta času.
Krupe
Krupe
2 264 bodů
0.5
Jestliže jsem v případě prvního dílu použil slovo sračka, tak tohle je sračka všech sraček na světě.