Sběratelé kostí

74%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Velmi dobrý seriál,který díky svému odlehčenému tónu vyniká mezi ostatními kriminálkami. Sice jsem tomu ze začátku nemohl přijít na chuť,ale seriál je s každým dílem lepší a lepší. Velké plus má i nové pojetí hledání vrahů již dávno mrtvých těl a hlavně sympatické ústřední duo.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
6
Další krimi seriál, tentokrát s oblasti antropologie, kde se úspěšně řeší všechny případy. Vcelku hezká antropoložka je doslova chodící Ottův slovník naučný s vědeckou mluvou, které málokdo rozumí a která se jen podívá na shnilou mrtvolu a ihned ví, kde ten dotyčný byl, co tam dělal, co měl na sobě a co k svačině. Zároveň pomáhá ve vyšetřování jistému agentovi se kterým se neustále dohaduje. A všechny postavy se tu neustále přiblble usmívají. První díly byli vcelku dobré, ale bohužel každým dalším se kvalita poněkud zhoršuje. Nepřinášejí nic nového a začínají být stereotypní a nudný. Jako krimi však svůj účel zcela splňuje a seriálový zážitek zanechá.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Docela mi vadí ty vědecké nesmysly, jako je ten procesor a ty bleskurychle stvořené 3D modely, i když seriál se v tomhle ohledu tváří neuvěřitelně vážně. Abyste se nezlobili, musím uznat, že ty nesmysly jsou pro dobro věci, ale mě osobně to dost kazí zážitek. Zápletky se navíc neustále opakují a stejně jako u NCIS mi vadí prvoplánové postavy jak podle šablony, jejichž chování je neustále stejné a předvídatelné.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Dobrý seriál s neméně dobrými příběhy.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
Miloval jsem to, ale časem to omrzelo. Skončil jsem někde u 10 série! Seriál měl stejnou - opakující se šablonu. Téměř žádná akce, málo vtipu a spousta keců o ničem. Béčkový herci, z nichž vynikal nejvíc David Boreanaz. V dnešní době... už bych na to nekoukal. Nejlepší asi první tři série, pak to byl věčně se opakující stereotyp, kde se víc řeší - kdo s kým chodí, nikoli však kdo je vrah. - 40%.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9
Jeden z nejlepších krimi seriálů, ve kterých vidíte nejenom nechutná těla, ale též city vyšetřovatelů...
Elizabett
Elizabett
2 673 bodů
10
Miluju tento seriál :-)
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
ok
kureii
13 bodů
7
Obecně relativně kvalitní seriál, ovšem jako každá kriminálka, máme tu spoustu misinformací jak věci fungují. tradičně jsou tu největší blbosti ve směru fungování počítačových technologií.