Walker, Texas Ranger

36%
Walker, Texas Ranger
Plakát traileru
Walker, Texas Ranger je dnes již kultovním seriálem a protagonista Cordella Walkera, Chuck Norris se vyskytuje v nespočtu anekdot. Jeho násilí ve formě bojového umění je užíváno jen jako prostředek k polapení zločinců a vždy s chladnou hlavou. Jeho partnerem je„věčný zelenáč“ Jimmy Trivette, který pochází z baltimorského gheta. Jeho slibně nastartovaná fotbalovou kariéru zhatilo zranění ramene. Krásná prokurátorka Alex Cahillová je objektem Cordellova zájmu, ale i občasným protivníkem, protože s jeho metodami nesouhlasí. Uvolnění nacházejí v baru bývalého policisty ve výslužbě, C.D. Parkera. A je tu ještě jeden důležitý člověk v Cordellově životě. Strýček Ray, moudrý Indián, který Cordella vychoval.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
0.5
No nalijme si čistého vína. Walker,Texas Ranger je nejznámější filmová role Chucka Norrise a taky ta rozhodně ta nejhorší. Tenhle Ranger jako vzor všeho dobra potírající zločin se stal za ta léta kultovním,bohužel né v dobrém slova smyslu. Z toho závěrečného poučení a hromadného smíchu mi vždy slézaly nehty na nohách.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 266 bodů
4
Tohle je opravdu něco! Pokud to neberete vážně a znáte vtipy o Chucku Norrisovi, tak se u toho nasmějete víc, než u kdejakého sitcomu. Je to samozřejmě nekvalitní a smutný výtvor, který si nezasloužil vzniknout, ale když to berete s nadhledem... Nesmrtelný Cordel Walker útočící na všechny kolem, bojující za indiány, za děti a za texaské důchodce vás dostane. Walker je prostě legenda, i když spíš v tom špatném slova smyslu... Je to seriál, který můžete nesnášet, nebo si ho užít. Já jsem někde mezi.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Neberou mě chytráci v klobouku.

Dodatečné informace

Původní název:
Walker, Texas Ranger (více)
  • USA Walker, Texas Ranger
  • USA Honô no tekisasu renjâ
  • USA Straznik teksasu
  • USA Texas Ranger
  • USA Walker
  • USA Walker, a texasi kopó
  • USA Walker, o Ranger do Texas
  • USA Walker, texaský jazdec
Země původu:
USA

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch