Heuréka – město divů

77%
Heuréka – město divů
Plakát traileru
Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Mírně nadprůměrný seriál,který vsází na mix mysterióznosti,Sci-fi a komedie. Takových seriálu moc není a proto je třeba ocenit každý,který se snaží nabídnout něco nového. Jenže Heuréka má silně kolísající kvalitu epizod,takže se u jedné dobře pobavím a u druhé se zase nudím.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
První série - 70% Druhá série -75%/// Mohlo to být něco, ale skončilo to strašně přízemně a zaměnitelně. Po druhé řadě jsem to už přestal sledovat.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Pro mě jeden z nejlepších scifi komediálních seriálů co jsem kdy sledoval. Byla to fantazie a je škoda, jak rychle takové seriály končí i přesto, že fungovali 6 let a to je na seriál úctyhodná doba. Skupina největších mozků s takřka neomezenými možnostmi vytvářejí vynálezy co je jen tak napadnou. Pak tady máte průměrného šerifa, který musí řešit problémy těchto giga mozků a funguje to parádně. Nakonec se i projeví, že selský rozum, dokáže být víc, než 10 největších myslitelů světa.

Dodatečné informace

Původní název:
A Town Called Eureka (více)
  • USA Heuréka – město divů
  • USA A Town Called Eureka
  • USA Eureka
  • USA EUReKA
  • USA Eureka - Die geheime Stadt
  • USA Mestečko Heuréka
Země původu:
USA

Podobné