Lucky Louie

79%
Lucky Louie
Plakát traileru
Seriál z originální produkce HBO Lucky Louie je prvním sitcomem HBO realizovaným vícekamerovým systémem a natáčel se před živým publikem. Svěží a zábavný seriál, který byl u nás uveden na HBO Comedy, vypráví o mladém páru, který se pere s problémy v manželství i rodičovství.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
10
Louis C.K pálí ostrejma a to do všeho co se před ním jen pohne. Je mu jedno zda to jsou černoši,děti,víra,důchodci,sex atd ... on si prostě vytře prdel se vším a s každým. Jediná slabina seriálu je počet epizod,kterých je bohužel jen 13. Pokud máte rádi Louieho vystoupení na stojáka,tak nemeškejte ani minutu a seriál shlédněte.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Skvělý seriál, který byl zrušen dřív, než rozvinul pravý potenciál a tak z něho není ten počin, který bych hodnotil 100%. 13 dílů je fakt málo. Ovšem i kvůli malému počtu epizod si získal velkou kvalitu. Louis C.K předvádí s ostatními něco neskutečného. Hláška střídá hlášku a nápady nápad. Př. "Tady máš kytku ty pí*o!"
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8.5
Seriál, jak se říká "o životě". Tenhle seriál je fakt "nadupanej". Vůbec ničeho se nezalekne a nic mu není svaté. Bere si bez výjimky do huby všechny možný problémy a situace, který nasíraj normální lidi, co nemají v životě nic zadarmo. Už jsem to viděl asi 10x dokola a určitě ne naposled, škoda jen, že po 13 dílech seriál skončil. Snad se někdy dočkáme nějakého pokračování.

Dodatečné informace

Původní název:
American Dream (více)
  • USA Lucky Louie
  • USA American Dream
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné