Plný dům

60%
Plný dům
Plakát traileru

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (oficiální text distributora)





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Při sledování plného domu se mi furt nabízelo srovnání s Krok za krokem,který je pro mne o několik tříd jinde. Seriály si nejsou moc podobné dejově,ale jsou si blízké tim morálním ponaučením,které bylo mnohem snesitelnější právě v Krok za Krokem. Navíc místo toho,aby Plný dům bavil, tak me spíš nudil. Herci mi navíc nejsou moc sympatičtí a dětští herci mi lezou akorát na nervy.
Jamie76
Jamie76
4 275 bodů
10
Tenhle seriál mi změnil život Smál jsem se každou sekundu co jsem se díval Viděl jsem každý díl asi milionkrát a stále bych se mohl dívat znova a znova Miluju ho Hrají v něm skvělý herci Je to ten nejlepsi seriál ktery jsem kdy viděl

Dodatečné informace

Původní název:
Full House (více)
  • USA Plný dům
  • USA Full House
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné