Šmoulové

76%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
V posledních letech je kolem těchto modrásků obrovský bum,ale my trochu starší ročníky jsme na nich ujížděly už dávno,když ještě byly v kreslené podobě na televizních obrazovkách. Šmoulové jsou belgická legenda,která baví děti po celém světě už spousty let.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
2
Opravdu poměrně strašlivý seriál belgicko-americké provenience, který dokázal infikovat několik generací dětí (a to se podle žebříčků někteří domnívají, že jde o českou! pohádku!!). Spíš by se dalo vsadit na Rusko, potažmo Sovětský svaz (stupidní schematické charaktery připomínají za všeho nejvíc Nosovova Neználka) - zvláště jediná ženská postavička Šmoulinka je tak úděsně pitomá, že by to nevystihla ani absolutní parodie na blondýny. Asi si chtěl tvůrce připomenout trpaslíky a nevímproč jim přidělil modré zabarvení ... Děti pečlivě ochránit!
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Šmoulové - na to se nedá zapomenout. Ať umírněné šmoulí pohádky, které mi na dobrou noc četl pan Brodský, cool šmoulí hity, nebo tenhle televizní seriál, který tomu všemu neomezeně panoval.
Fingon
16 886 bodů
8
Jé, Gargamel, Azrael, Taťka Šmoula, Šmoulinka... modré postavičky mého dětství...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Jééé to bývala sranda s těmi modrými prevíty.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
8
To sledoval snad každý. Gumové figurky pašované z Polska, nálepky všude po nábytku, LP s písničkama Michala Penka a Darinky Rolincové... Báječné dětství konce 80. let. Jen vztah mezi Šmoulinkou, Šmoulíčkem a Taťkou Šmoulou mi vrtá v hlavě dodnes.
bidlobox
3 802 bodů
9
Belgická animovaná legenda. Nevím, jestli dnes by se mi líbili jako kdysi, ale jako dítě jsem byl do nich zažranej dost.
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Další z legend animájů které děti znaj a jak serial zachvátí děti opravdu hodně i z toho důvodu že podoného tu nic moc není tedy s i mskvěly nápadem ale zase platí že pro děcky ty nejmenší takže zase vás to chytne ale velké to přestane byvit příběhy jsou dělané pro ty nejmenší a je to vidě.
  • originální nápad
  • zajímavé pojetí
  • humor
  • poměrně po náké době nuda
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
0
lá lá la la la lá nůž do ruky vem. lá lá la la la lá šmoulu vykuchej. jak já tyhle modrý potvory nesnáším!
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Pohádková klasika pro nejmenší...