Shrekoleda

62%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Zábavný kraťas ve kterém se setkáváme s postavou Shreka v období vánoc. Zažíváme tak spoustu zábavných momentů spojených s tímto výjimečným obdobím. Nechybí zde žádné oblíbené postavy z filmu a ani humor se nevytratil. Kvalitě filmů se to ani nepřibližuje,ale to nikdo neočekával.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Je vidět, že tohle vzniklo v době, kdy Shrek fakt nebyl ve formě (3. díl). Ale úplně odstřelit to taky nemůžu, na to mám toho zeleného zlobra až moc rád.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Na Vánoce to celkem potěší, i když to kvalitou nedosahuje kdoví jak něco extra.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Tak trochu otravný Shrek.
bidlobox
3 802 bodů
6
Americké děti zjevně po těchhle santaklausovských kraťasech s oblíbenými hrdiny prahnou.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Film se kterym si vánoce super užijete.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
8.5
Pohádka na vánoční večer, s kterou se v TV setkáme jen na Vánoce a také mnohem častěji než se třetím dílem, který byl docela propadák. Možná kdyby spojily tyto dva nápady do jednoho, měl by třetí díl nějakou úroveň, když už jsou obě pohádky ze stejného roku. Aspoň že závěr ve čtvrtým díle byl lepší.
Kuca25
2 132 bodů
8
Asi jsem jeden z mála, ale mě přijde tenhle speciál legrační. Jako malý jsem se vždy těšil, že ho budou dávat na Nově a přemlouval rodiče abychom buď měli večeři dříve nebo později, protože jsem to nechtěl prošvihnout. Dnes jsem to po spoustě letech pustil svým dětem a všichni jsme se bavili. Upřímně já asi nejvíc. Jak jsem řekl přišlo mi to vtipné a ideálně dlouhé. Samozřejmě kdyby byl takto natočen celý film asi bych tolik nejásal, ale zde mi to prostě všechno sedlo.
karlik4801
1 942 bodů
7
Shrek si musí usmířit Fionu a udělat jí a jeho dětem krásné vánoce o kterých neměl dřív ani ponětí. Hodně podobné filmům se Shrekem, nic nového. Až na pár roztomilých, zelených, malých, zlobřích příšerek. Na štědrý den mezi pohádkami je to hezká americká, animovaná komedie.
patrikpecenak
patrikpecenak
18 bodů
10
Krásný vánoční krátkometrážních snímek.