Nahota na prodej

41%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
4.5
Naivní devadesátky a někdy strašné scénáře a tudíž i filmy. Nahota na prodej je ukázkou toho, že když se konečně mohlo točit cokoliv, tak vznikaly totální splácaniny. Hlavně ukažmě divákovi nahotu, gangstery, skinheady, drogy, pistole a násilí, svažme to do uzlíčku a oni budou nadšení.. ale ono h...o :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Pánové Klíma s Olmerem měli určitě ty nejlepší úmysly, když chtěli natočit drsný polistopadový thriller. Bohužel se jim to zlehka zvrhlo v nefalšovanou parodii, ve které září a krutě hlásí Jirka Krampol. Btw. několikrát zde zmiňovaný soundtrack je fakt parádní.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
0
Zřejmě nejhorší český film všech dob. Trapný a nesmyslný příběh, soulož s výfukem (!), bitky skinheadů v ulicích, toporné herecké výkony. Přiznám se, že nic tak dementního jsem v českém filmu předtím a potom neviděl. Režisér Olmer si zde vykopal svůj pověstný filmařský hrob a scenárista Klíma je amatér.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5
Před chvílí dokoukáno a pořád nevím, co si o tom myslet. Česká gangsterska v americkém střihu, nasvícení a stylu se snažila dohnat všechno to, co nebylo v minulém režimu možné a pokud možno to ještě všechno nacpat do 102 minut. Díky tomu se Nahota na prodej stává spíše sledem zajímavých scén, fungující jednotlivě, ale v celku nedrží pohromadě a nikam moc nesměřují. Tvůrci si bohužel usmysleli, že akce, vraždy, nahota a brutalita udrží divákovu pozornost, ale díky tomu se stal film jen béčko, co má pár dobrých hlášek, které mnohdy zvysoka kašlou na korektnost, ale ve výsledku je jen tak na efekt.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
10
Pokud se na to člověk dívá jako na exploitation... Jinak samozřejmě tragédie.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
Překvapivě drsný a hlavně nadmíru realistický pohled na počátky podnikání v Česku po roce 1989. Drsné pravdy na vás jen prší a nebýt té naprosto neschopné a vzhledově nepříjemné Američanky, bylo by mé hodnocení vyšší. I tohle je tvář naší nové svobody.
nemec.s
5 bodů
vyborny film