Nahota na prodej

41%
Nahota na prodej
Plakát traileru

Novinář Egon, bývalý policista Polda a americká studentka českého původu Nancy tvoří trojlístek hlavních hrdinů, který zažívá v porevolučním kvasu nejneuvěřitelnější příhody ze soudku "akční krimi": delikvence, deviace, prostituce, korupce, pornografie, rvačky, střelba, teror... vše v jednom.




Pete69
Pete69
29 308 bodů
4.5
Naivní devadesátky a někdy strašné scénáře a tudíž i filmy. Nahota na prodej je ukázkou toho, že když se konečně mohlo točit cokoliv, tak vznikaly totální splácaniny. Hlavně ukažmě divákovi nahotu, gangstery, skinheady, drogy, pistole a násilí, svažme to do uzlíčku a oni budou nadšení.. ale ono h...o :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Pánové Klíma s Olmerem měli určitě ty nejlepší úmysly, když chtěli natočit drsný polistopadový thriller. Bohužel se jim to zlehka zvrhlo v nefalšovanou parodii, ve které září a krutě hlásí Jirka Krampol. Btw. několikrát zde zmiňovaný soundtrack je fakt parádní.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
0
Zřejmě nejhorší český film všech dob. Trapný a nesmyslný příběh, soulož s výfukem (!), bitky skinheadů v ulicích, toporné herecké výkony. Přiznám se, že nic tak dementního jsem v českém filmu předtím a potom neviděl. Režisér Olmer si zde vykopal svůj pověstný filmařský hrob a scenárista Klíma je amatér.

Dodatečné informace

Původní název:
Nahota na prodej (více)
  • Česká republika Nahota na prodej
Premiéra v ČR:
28. 1. 1993
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
18+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch