Na pytlácké stezce

69%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Jako malý jsem tento snímek jsem moc nemusel,ale s přibývajícím věkem jsem tomu přišel na chuť. Snímek oplývá krásnou kamerou a záběry úžasné přírody. Herci jsou super a hlavně Tomáš Holý zde ukazuje jakým obrovským talentem býval. Film bych si jen tak nepustil,ale kdyby běžel v Tv,tak si ho rád shlédnu.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
8
Jeden z nejlepších filmů s Tomášem Holým. Ze strého morouse postupně udělá malý Vena hodného dědu, všude krásná příroda, film pohladí po duši.. Samozřejmě příběh je obyčejný, celý film udělal kvalitním svou bezprostředností Tomáš Holý. Tento díl mám za všech nejraději.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Podobně nudnější jako Pod Jezevčí skálou.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
druhy zo serie sumavskej trilogie s tomasom holym sa nesie viacmenej v podobnom duchu ako pod jazevcou sklaou. teda dost lyrickych zaberov na sumavsku prirodu. holy je opat skvely a navyse je tento krat pribeh obohateny detektivnou zapletkou...
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
10
Pokaždé mě "dostane" ta bouře v lese a malý Vašek, který se schovává pod stromy a volá dědečka. Václav Sloup je zde vynikající. Je to můj nejoblíbenější díl z celé té šumavské trilogie. Pavel Zedníček s Karlem Heřmánkem a jejich písně - to je rovněž skvělé! Na ty se pokaždé těším!!!
mamaja
170 bodů
10
Best of.
Honza 244
10 bodů
Ungeler: Takovej chudák chlap, žena mu umřela,chlastá, ale v práci maká.Když sem viděl ten film poprvý měl jsem z Ungelera velkej strach, hlavně když byl záběr na to, jak Vašek zavolal, Je tu někdo a Ungeler vytáh kudlu, aby mu zabránil v prozrazení.Nakonec Ungelera zabije strom a Vašek je u toho.Ungelera sám les potrestal za to že vraždil zvířata,sice ho potrestal krutě, ale celkem spravedlivě.Z celý triologiee nejlepší film, hlavně nádherná krajina a stylové dopadení pytláka, který byl jak nejdůležitější tak nejnebezpečnější postavou z celého filmu.Vlastně on Ungeler byl takovou utajenou postavou, kde kdo ho litoval, a přitom likvidoval zvířata ve Strakově revíru, ale jak řikám les ho za vraždu zvířat potrestal sice tvrdě ale zaslouženě