Mrs. Doubtfire – Táta v sukni

75%
Mrs. Doubtfire – Táta v sukni
Plakát traileru
Kam až by takový běžný otec byl schopen zajít, aby mohl strávit více času se svými dětmi? Daniel Hillard není žádný běžný otec, takže jakmile se dozví, že jeho ex-manželka potřebuje hospodyni, okamžitě se uchází o místo. Stačí perfektní paruka, trochu make-upu a šaty pro každou příležitost a Daniel se stává paní Doubtfire, loajální britskou chůvou, která je okamžitě přijata. Převlečený Daniel je najednou ženou, ačkoli nikdy netušil, že by jí mohl být, a to mu umožní začít s celou svou rodinou úplně nový život. Díky fantastickému, vtipnému a často i dojemnému Robinu Williamsovi se tento film stal kasovním trhákem, na který se dá dívat zas a znova.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Kdybych měl film hodnotit v době mého dětství,tak by hodnocení bylo určitě vyšší. Jenže s přibývajícím věkem na mě film už nijak nepůsobí a mé hodnocení se nachází na hranici slabšího průměru. Robina mám rád a svou dvojroli zvládl na výbornou. Využil zde svůj komediální um na 110 %.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
10
Každý rozvedený muž to zná. Rozvod a znemožnění styku se svými dětmi. A o tom je tato výtečná komedie, která zaručeně pobaví a možná i někoho inspiruje. Robin Williams tu předvádí mistrovskou ztřeštěnost, která nikdy nespadá do trapnosti či přehrávání. Je to skutečný komediální talent. Jen dětské postavy mi přijdou poněkud zkoprnělé, ale to se lehce přehlídne. Zkrátka komedie, která má šanci nezestárnout a ke které se mnozí budou rádi vracet.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Tenhle film jsem viděl už několikrát a pokaždé je to s ním horší a horší. Je to sice milá pohádka - komedie s několika nápady a pohodovou atmosférou, ale Columbus prostě svým filmům nedokáže dát duši. Nemá ji ani Táta v sukni. Je to "jen" pěkný film.


Dodatečné informace

Původní název:
Mrs. Doubtfire (více)
  • Mrs. Doubtfire – Táta v sukni
  • USA Mrs. Doubtfire
  • USA Mrs. Doubtfire - Táta v sukni
Premiéra v ČR:
3. 3. 1994
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch