Auta 2

62%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Oproti prvnímu dílu je zde vidět kvalitativní propad,ale stále je to v určitých mezích dobré. Je to zábavné a hravé. Příběhově mě to však příliš neoslovilo. Animace je opět super a postava Buráka s Bleskem McQueenem jsou opět vtipná dvojka. Přesto bych tento díl nazval jednou z nejslabších Pixarovek.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Jednička byla lepší. Jinak to není špatný animák.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
2
Zdeněk Troška se vloupal do prostorů studia Pixar a v americkém stylu natočil další oslavu buranství a hlouposti. Ať si nemyslí, že na to nepřijdeme! Po rozmyslu se mi zdá i ta druhá hvězda přebytečná.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Klasický případ "té dvojky", kdy tvůrcům narostla křídla a mysleli si, že ikdyž naservírují cokoliv, bude to úspěch. Takže je tady mnohem víc prostoru pro Buráka, nechybí špióni, létající auta...prostě mišmaš s šíleným a boužel ne zábavným dějem. Oproti jedničcce přímo skok dolů.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Příběhově perfektnější než jednička. Jde o jakéhosi automobilového Jamese Bonda. Akce mě bavily tak jako samotné závody. Hodně povedené.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Určitě to Pixar umí s menší dávkou nadsázky a vyprávět komplexní příběh, který pobaví i dospělého diváka. Už to tedy bude nějaký ten pátek, co jsem Auta 2 viděl, ale vzpomínám si, že jsem se u toho náležitě bavil. Ovšem první díl se mohl opřít o závodění, které zde nahradila špionská zápletka a já osobně nevidím problém. Jen potenciál finále. Třeba velká přestřelka. (Ano, vím že to je přes čáru, ale bylo by to super). První díl těžil z automobilového závodu a zde špionský potenciál nevyvrcholil do podoby, jaké měl, což je ohromná škoda, i tak jde ale o pěkné pokračování.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
úspěch prvního filmu logicky pokračování potřeboval. Film nás zavede na nové místo. Vyměníme okruh za dráhu která se přizpůsobuje různým závodním autům a tak proti sobě nastupují šampióni z různých závodních odvětví. Vedlejší zápletka s tajnými agenty je taky výborná a opět to pěkně funguje. Někdy sice až moc přeplácaně, ale koho to zajímá, pořád je to fajn.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Pixare, pixare.... Neudělal jsi mi radost. Jestli tohle nepatří do průměrných animáků tak co? Zbytečné pokračování a sprasení prvního téměř dokonalého dílu. Holt i mistři tesaři se někdy utnou. Prachy jsou prostě prachy a všichni víme proč Auta 2 vůbec vznikly, že? 50%
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5.5
Výborná animace, skvělé honičky a tam to končí. Začíná průměr z lehkého nadprůměru:). Vypadá to, že se vymýšlelo a vymýšlelo, jen aby se natočila dvojka. Problém je méně originální scénář. A když už existuje Johny English 007, tak proč ne Burák 007 ? Jenže když auta hrají lidi, není to to samé, když je hrají zvířátka :). V jedničce ještě auta hrála auta ( to co s nadsázkou umí) ...a bylo to lepší.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
0
Technicky dokonalé čiré zlo. Těžko letos najít odpornější film, který by měl být dětem zakázán. Agresivní, fetišistický kapitalistický hnus :)