Auta 2

62%
Auta 2
Plakát traileru

Hvězdné závodní auto Blesk McQueen a jeho přítel jedinečný odtahový vůz Burák se ve filmu „Auta 2“ dostanou na úžasná místa, když  je jejich cesta zavede za moře. Tam budou soutěžit ve vůbec prvním celosvětovém závodě Grand Prix, kde se má rozhodnout o nejrychlejším autě na světě. Ale cesta na šampionát je plná děr, objížděk a komických překvapení, když se Burák připlete do svého vlastního netušeného dobrodružství: mezinárodní špionáže. Burák, který je rozpolcený mezi tím, že má Bleskovi McQueenovi pomáhat ve vysokém závodu a zároveň se účastnit špionážní mise s nejvyšším utajením, se na své cestě plné akcí dostane do honičky, která ho zavede do ulic Japonska a Evropy, kam ho stopují jeho přátelé a kde ho sleduje celý svět. K legraci, která se odehrává v rychlém tempu se, přidává pestrá směsice nových účinkujících aut včetně tajných agentů, hrozných darebáků a mezinárodních soupeřů závoďáků.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Oproti prvnímu dílu je zde vidět kvalitativní propad,ale stále je to v určitých mezích dobré. Je to zábavné a hravé. Příběhově mě to však příliš neoslovilo. Animace je opět super a postava Buráka s Bleskem McQueenem jsou opět vtipná dvojka. Přesto bych tento díl nazval jednou z nejslabších Pixarovek.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6.5
Jednička byla lepší. Jinak to není špatný animák.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
2
Zdeněk Troška se vloupal do prostorů studia Pixar a v americkém stylu natočil další oslavu buranství a hlouposti. Ať si nemyslí, že na to nepřijdeme! Po rozmyslu se mi zdá i ta druhá hvězda přebytečná.


Dodatečné informace

Původní název:
Cars 2 (více)
  • USA Auta 2
  • USA Cars 2
  • USA Autá 2
Premiéra v ČR:
28. 7. 2011
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
200 mil. USD
Tržby:
559,85 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Auta 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Auta 2


Podobné


Powered byJustWatch