Pařba v Bangkoku

67%
Pařba v Bangkoku
Plakát traileru

Ve filmu „Pařba v Bangkoku“ jedou Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) a Doug (Justin Bartha) do exotického Thajska na Stuovu svatbu. Po nezapomenutelné rozlučce v Las Vegas nenechá Stu nic náhodě a naplánuje zcela bezpečnou, poklidnou pozdní snídani. Jenže ne všechno se vždy děje tak, jak se naplánuje. Co se stane ve Vegas, sice může zůstat ve Vegas, ale co se stane v Bangkoku, si nedokážete ani představit.




Recenze: Pařba v Bangkoku

Kinobox.cz
55%

Možná by napříště bylo lepší, kdyby se Phillips a spol. zaměřili na samotnou pařbu a ne až na její následky. Oken už, zdá se, bylo dost.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5.5
Pařba v Bangkoku je pro mě obrovským zklamáním. Tvůrci mohli přijít s novými bláznivými nápady a místo toho jen zkopírovali příběh a vtipy z jedničky a zasadily je do nového prostředí. Tato pařba se prostě nepovedla a zbyla po ní jen bolest hlavy. 55% s odřenýma ušima
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Nic naplat, pařba je prostě pařba a když se toho chopí chlapi, je z toho větší katastrofa než výbuch sopky. Stu má před svatbou, tudíž je potřeba rozlučka se svobodou. A stejně jako posledně v Las Vegas se to i tentokrát vymkne kontrole a stanou se věci vskutku nevídané. Dějová šablona je tedy v podstatě stejná, jen s jinými událostmi. Takže se pánové ráno po mejdanu znovu probudí z alkoholového opojení a nestačí se divit. Celý příběh je tak opět pouze o tom, jak postupně odkrývají co kde zpustošili. Jo a také se hledá jeden nezvěstný. Snímek má stejnou atmosféru, stejnou dobrodružnou náturu, stejnou zábavnost. A že by byl tím pádem předvídatelný? No, jak se to vezme. Asi nikdo předem neodhadne co, kde a kdo provedl. Každá kocovina je zkrátka originál a podle toho to také vypadá. A třešničku na dortu na samém konci jako pojítko s předešlých filmem určitě nikdo nečekal. Na tomto druhém snímku je znatelný větší rozpočet, což na výpravě hodně přidalo. Každopádně, kdo neviděl předchozí snímek a začal s tímto, vůbec to nevadí. Může se zdá být zbytečným, ale když jsou chlapi nepoučitelní, proč o tom zase nevyprávět.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Nesnesitelné opakování sebe sama bez větších přídavků kazí jakékoliv kladnější dojmy. Místy dost otravnou Pařbu zachraňují jen sympatičtí hrdinové. 5/10.

Dodatečné informace

Původní název:
Pařba v Bangkoku (více)
  • USA Pařba v Bangkoku
  • USA The Hangover Part II
  • USA Vo štvorici po opici 2
Premiéra v ČR:
9. 6. 2011
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Rozpočet:
80 mil. USD
Tržby:
586,76 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pařba v Bangkoku


Podobné


Powered byJustWatch