Sex ve městě 2

47%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2
Už samotný seriál je velmi hloupý a absolutně o ničem. Vznik celovečerních filmů je pro mne tou největší záhadou. Sledovat jak tahle nesympatická čtveřice hermafroditů,transexuálů a prapodivných osob řeší svůj sexuální je tou nejohyzdnější věcí,kterou můžete vidět na filmovém plátně.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
pozrite sa medzi svoje nohy a ak tam uvidite par vajec tak je znamenie ze tento film nie je pre vas....
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
1
Ve filmu se čtveřice kamarádek rozhodne urazit celý arabský svět, tento film a jemu podobné v nás mají vyvolat dojem, jak jsou američané ti dobří a arabové ti špatní. Už první film nestál za nic a ještě pokračování? Škoda času. Tyto čtyři ženy by měly být ukazovány jako odstrašující příklad života žen.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
3.5
Serual ucházející ale film? Proč? A to ještě dva?To už je trošku moc.
Llucinka
411 bodů
9
Na jedničku to nemá. To je fakt. Ale pořád jsou to moje holky. A Pan Božský... :)
Robert Neville
175 bodů
0.5
Upřímně musím říct, že i jako osoba mužského pohlaví, jsem pár dílů tohoto seriálu viděl a u některých se i příjemně pobavil. Humor byl vcelku svižný a trefný a životní lapálie hlavních hrdinek byly prezentovány jako různá životní a vztahová témata. Bohužel už první film, do kterého se seriál přerodil, byl nudná katastrofa, která se dílem druhým ještě zhoršila. Příběh se zrodil asi v době menopauzy scénáristy a hlavní hrdinky zvládnou urazit během 146!!! minut celý arabský svět. Autorům by někdo měl vrazit jejich scenáristické pero tam, kam se neodváží ani lékař, protože evidentně netuší, kdy přestat. Osobně si myslím, že mnohem zábavnější než návštěva Sexu ve městě, je našťouchat křečka fialovým fixem do krabičky od Tic Tacu. Jeden americký kritik napsal, že „filmy jako tento jsou důvod, proč nás teroristé nenávidí“. A po shlédnutí tohoto snímku se nedá než souhlasit.
0611MIRIAM
0611MIRIAM
11 bodů
Na seriál se dívám několik let stále dokola. Je to úžasný relax i když znám již zpaměti. Filmy jsou dobré ... Samantha je jednička a naivní Charlotta jednička s hvězdičkou. Chlapi by se na to neměli dívat,není to seriál pro ně. Ať se dívají na Norise a podobné chujoviny,kterým zase my ženské nerozumíme. Já dávám palec nahoru. Několik palců :-)