Frankenweenie: Domácí mazlíček

68%
Frankenweenie: Domácí mazlíček
Plakát traileru
Když oblíbeného psa Sparkyho (který hraje ve Victorových doma dělaných monster filmech), jehož majitelem je mladý Victor, srazí auto, Victor se rozhodne přivést ho zpátky k životu jediným způsobem, který zná. Ale když „monstrum“ se sešroubovaným krkem způsobí zmatek a děs v srdcích Victorových sousedů, musí je přesvědčit (a svoje rodiče také), že navzdory svému vzhledu je jeho Sparky pořád tím dobrým spolehlivým přítelem, kterým vždycky byl. (oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Po temných stínech mě Tim opět trochu(víc) zklamal. Chvílemi jsem uvažoval i nad lepším hodnocením ,ale ve chvíly kdy všichni začali oživovat své mazlíčky,už toho na mě bylo prostě moc. Rozhodně zajímavý animák,které umí točit jenom Burton,ale i on už za ten dlouhý čas ztratil špetku svého umu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
"Nesuď knihu podle obalu" se zpívá v závěrečné písničce filmu, v němž hloubka postav nesahá za design loutek, co je ztvárňují. Rovněž se mi nezamlouvá trend poslední internetové dekády, kdy popkulturní odkazy začínají trvale nahrazovat originalitu a humor. Burton je každopádně dávno vyhaslý režisér, takže už nic z toho nebolí. 50 %.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Poprvé mě Burton minul. Temné stíny jsem ještě zvládal, ale tady Burtonovo kouzlo i přes tu příjemnou animaci nefungovalo. 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Frankenweenie (více)
  • USA Frankenweenie: Domácí mazlíček
  • USA Frankenweenie
  • USA Frankenštajnčić
  • USA Frankenvynis
  • USA Frankenweenie: Ebcsont beforr
  • USA Франкенуини
Premiéra v ČR:
3. 1. 2013
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Frankenweenie: Domácí mazlíček je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch