Fighter

77%
Fighter

Pro Mickyho Warda je box rodinnou záležitostí. Manažerku mu dělá jeho ctižádostivá matka a trénuje ho nespolehlivý nevlastní bratr Dicky, kdysi sám nadějný boxer, který však propadl drogám. Přestože Micky poctivě trénuje, prohrává, a když je v zápase téměř zabit, na radu své přítelkyně Charlene se od rodiny separuje a nechá boxu. Vydrží mu to ovšem pouze do chvíle, kdy ho k návratu ke trénování zláká jeho otec, který mu pomůže se zbytkem Mickyho trenérského týmu se dostat zpátky do hry. Micky později vyhrává titul mistra světa a svůj úspěch připisuje Dickymu. 

 




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Dávám 75% a to jen skrz vynikajícího Balea s Wahlbergem. David O. Russell to natočil s přehledem,ale z jeho snímků mám vždy pocit,že vše je dělané tak,aby si zajistil úspěch u poroty a následného Oscara. To nic nemění na tom,že scénář nabízí kvalitní sociální drama.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Příběh dvou bratrů boxérů mě dvakrát nenadchl. Jejich dobré herecké výkony snímek trošku pozvedly, ale přesto si myslím, že film zapadne do šedého moře průměrnosti. Nic extra, prostě taková rodinná bojové show s předvídatelným scénářem. Dobré - 60%..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Dobře natočené drama o tom, jak se parta lidí s Christianem Balem v čele snaží vyhrát Oscara. Jinak bohužel dost nudné, neobjevné a prázdné...

Dodatečné informace

Původní název:
The Fighter (více)
  • USA Fighter
  • USA The Fighter
Premiéra v ČR:
24. 2. 2011
Distributor:
HCE
Země původu:
USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
93,62 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Fighter je dostupný s českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch