Megamysl

77%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Bombastický animák s parádním soundtrackem. Copak se dá odolat padouchovi s hlasem Willem Ferrella? Animace je bombastická a animák má místy smrtelný smysl pro humor,který si užijí nejen děti,ale i dospělí. Příběhově to není nic nového,ale na 95 minut to bohatě stačí.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Dobrý animák o záporákovi, který je v jádru dobrý. Dobrá animace, slušný scénář a zábava rozhodně nechybí. Film pro malé i velké.. zkrátka pro celou rodinu. Jedná se o nenáročný, ale dobrý snímek. Abych mu dal více než 70%, musel by mít něco výjimečného a to za mě nemá .
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Na to jak prvoplánové, neoriginální a neustále se opakující to je, si to jde užít docela hodně. V podstatě Já, padouch, jen trochu odrostlejší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Dost možná nejlepší animák loňského roku, za který se těch 140,-- asi i vyplatí vysolit z peněženky...Za zvuků nadupaného rockového soundtracku dává Megamysl nejen "Padouchovi" neskutečný výprask. 9/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Ano, hudba byla jako doprovod uspokojivá, vtipné to celkem taky bylo. Jde o úplně jiný animák než na jaký jsme zvyklí. Parodování známých komiksových postav zde bylo cítit, děj v podstatě solidní a nijak nenudíci. Hodně mě to bavilo a nemám nic, co vytknout.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Naozaj nechápem ,prečo nikdy nevznikla dvojka. Megamozog aliaz "neskutočný kriminálnik ,génius a majster zla" je výborný charakter s ešte lepším animovaným superhrdinským filmom ( a ešte lepším klaďasom) ,ktorý sa ešte stále teší veľkej popularite a veľkému finančnému zárobku. To vám nestačí na sfilmovanie dvojky?
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6
Na filmu Já, padouch (podobný princip)....jsem se s dětma pobavil více, i tady je výborná animace, ale nevtáhlo mě to do děje, nápad, resp. námět je zde výborný, ale rychle jdoucí po povrchu bez patřičných emocí a dojetí.
kubas369
4 086 bodů
2
No upřímě spíš Megablbost, jedna hvězda za super hudbu.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Slušný animak se skvělý hudební doprovodem ale nezjímavým opotřebovaným příběhem a jedine co vás bude zajímat je snad zasazení ale itak je to nuda a za to humor je velmy dobrý ale vše je tak nezajímavé že vám zbyde jen smutek.