Warrior

85%
Warrior
Plakát traileru
Brendan a Tommy jsou bratři, kteří se zrovna nerozešli v dobrém. Důvodem byl jejich otec, který se místo výchovy a lásky dal na dráhu alkoholika. Tommy odešel s matkou daleko od něj, ale Brendan zůstal kvůli své dívce, kterou si později vzal. Tommy se dal k námořnictvu a Brendan začal učit fyziku. Bohužel, ani kantorská profese jeho rodinu nedokázala uživit a on čelí exekuci. Bratry znovu spojí dohromady velkolepý turnaj v bojovém umění zvaný Sparta. Výhra je 5 milionů dolarů a to už je suma, o kterou se vyplatí bojovat.



Recenze: Warrior

Kinobox.cz
95%

Já osobně dávám pořád přednost rok starému Fighterovi, ale Warrior si shlédnutí, či rovnou (pokud se čeští distributoři vzpamatují) návštěvu kina určitě zaslouží. Jde jednoznačně o jeden z nejlepších filmů nejen tohoto roku.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9.5
Opus magnum pro většinu lidí co se na tomto snímku podíleli. Geniálně natočený příběh dvou bratrů a jejich životů. Všechno to sice působí jako x krát viděná záležitost,ale co na tom,když to všechno jako celek tak dobře šlape. Edgerton -Nolte - Hardy své role jen nehráli,oni je žili. Vše to bylo tak přesvědčivé a poctivě natočené,že jen těžko hledám slov. Bojové scény a hudba patří k samotnému vrcholu snímku.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Pěkný film, ale z prostředí bojových sportů mám jiné favority.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Těžko věřit, že jde ještě dnes do sportovního dramatu, tím spíš o boxu, dostat tolik energie. O'Connor nejen že velmi hravě překovává Hokejový zázrak, ale klasického Rockyho minimálně dorovnává. Nejlepší jsou věci, co nemusí být vyřčeny, ale všichni je chápeme. V tu chvíli je Warrior nejsilnější. Rozhodně ale Warrior zůstává mainstreamovým dramatem a jako k takovému se k němu musí přistupovat!

Dodatečné informace

Původní název:
Warrior (více)
  • USA Warrior
Země původu:
USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
23,31 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch