Zatím spolu, zatím živi

66%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Dobrá komedie s akční tématikou. Pokud jde divák na akční komedii, tak čeká, že to bude přehnané a je to tak i myšlené, pokud jdu ale na akční snímek a působí to směšně, tak je to problém. Tento snímek splnil to, co slíbil a jak byl natočen. Pohodová podívaná. 70%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Nefalšovaná akční zábava dělající si legraci ze sebe samého. Tom Cruise je tu ve své roli tajného agenta Roye Millera v podstatě ve stejné pozici jako v ´Mission: Impossible´ , jen si z toho nesmírně utahuje. Lze v tom vidět i Jamese Bonda, čímž by se dala vysvětlit pozice ženské postavy June Havens v podání Cameron Diaz. Ano, myšlenka míří na Bond girl, ale záleží na úhlu pohledu. Vyloženě o parodii se nejedná, avšak když tento snímek porovnáme se starším s Leslie Nielsenem pod názvem ´Bláznivá střela´, mají hodně společného. Příběh je plný honiček, přestřelek, neočekávaných zvratů, humoru a romance. Děj má švih a výraznou kameru. Chvílemi je tempo sice zbytečně přibrzďováno, ale na druhou stranu na oddechnutí asi pro někoho dobře. Ne, tohle není další temný snímek o tajném agentovi, tohle je pouze letní legrace na letní večer.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Slabší zklamání. Začátek je sice skvělý, ale boužel tak nějak v půlce filmu mi došlo, že krom provařených hlášek z traileru film nic navíc nenabízí.
Fingon
16 886 bodů
6
Nafetovaná postava Carmen Diaz mě pobavila asi nejvíc...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Příjemná limonáda, která dojela na příliš překombinované trailery a útoky tisku na Toma Cruise. Možná i ten název nic moc, ale já se bavil. Tom a Cameron, jak jim familiárně říkám, jsou bezva.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Akce spletená s rozumným humorem. Bez šance nudy. Pohodová akční komedie co rozhodně pobaví.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
6
V posledních letech je Mangold horkým zbožím a na sklonku šedesátky to vypadá, že mu to konečně spadlo do klína.. Přitom už od roku 2005, kdy vytasil s adaptací autobiografické knížky country legendy Johnnyho Cashe - Walk the Line, to vypadalo, že Mangold má nakročeno k slibné kariéře. A v podstatě každý další krok pro něj znamenal jedno důležitější dílo než to předchozí. Výborný a osobitý dojezd postavy Wolverineho u X-menů, závodní drama o soupeření Forda s Ferrarim až nakonec i pátý Indiana Jones. A jediným zaváháním na téhle úspěšné cestě ke slávě a uznání je právě Zatím spolu, zatím živi.. Film, kde Tom Cruise hraje v podstatě archetyp, který se lemuje jeho hereckým účinkování v celém dvacátém prvním století a připomíná takového lacinějšího Ethana Hunta.. Něco na způsob odlehčení jeho ikonické role agenta, kdy zde musí splnit další misi v podobě ochrany nekonečné baterie. Ale do cesty se mu vlivem náhod připlete kráska v nesnázích s tváří Cameron Díaz, která mi vlastně nikdy nevadila, ale tady byla mimořádně otravná. Prezentuje se jen další prázdnou postavou, jejíž rolí je především ječet na správných místech, a z osudového přitažlivého setkání je naháněčka stojící na opačných přístupech obou protagonistů.. Střídá se akce s komedií, kde Cameron na Tomíka od začátku do konce vůbec nestačí.. Prosťoučký koncept s laciným příběhem, který táhne vší silou právě cool Cruise.. Relativně tuctová jednohubka, která neurazí, akorát bych dal cokoli za něco normálního a přemítám, co tady na tom Cruise viděl. Trénink na čtvrtou M:I? 60%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
7
"Já toho ještě taky dost nestihl... Potápět se v korálovém útesu... Jet Orient expresem... Projet jižní pobřeží, na motorce s batohem na zádech... Líbat neznámou ženu na balkónu Hotelu Du Cap." Nemotorná Cameron Diaz a akční Tom Cruise. Tom zde - skáče po autech, skáče po střechách domů, skáče z letadel, projíždí se na motorce či se rve ve vlaku. Pochopitelně, že u toho vystřílí několik zásobníku. No, ale dá si i oraz... A to na opuštěném ostrově, kde je Cameron v červených bikinách. Je to dělané na oko, všechno je krásně vystylizované - prostředí, kostýmy. Pokud jde o výkony hlavních představitelů, tak skvělé. Pokud jde o děj, tak je předvídatelný. No, ale já si to stejně užil, tak nebudu remcat. - 70%.
kedl
kedl
6 380 bodů
8
Překvapivě svižná a zábavná akční podívaná a i když Cruise nemusím, musím dát 80%.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4.5
Tohle bylo fakt tak nemožně stupidní, protože takových filmů už jsou spousty, sice ne s těmihle herci, ale to přece není důvod, aby se točily další filmy s úplně stejnou tématikou. Po tomhle braku jsem absolutně zlomil hůl na Tomem Cruisem.