Mechanik zabiják

64%
Mechanik zabiják
Plakát traileru

 Arthur Bishop je “mechanik” – elitní zabiják s unikátním talentem pro čisté odklízení cílů. Je to práce, která vyžaduje profesionální přesnost a absolutní nestrannost… a Bishop je ten nejlepší. Když však zabijí jeho rádce a kamaráda Harryho, Bishop ztrácí jednu ze svých předností - nezaujatost. Další úkol tak přichází od něj samého: zodpovědní budou pykat! Jeho mise se však zkomplikuje, když se Harryho syn, Steve, k němu přidá se stejnou touhou po pomstě a odhodláním přiučit se Bishopovu řemeslu. Mechanik zabiják jel vždy jen sám na sebe, ale nemůže se obrátit zády k Harryho synovi. Metodický nájemný vrah zavede impulzivního studenta do hloubi svého světa a smrtelné partnerství je zpečetěno.

 

 




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Simon West je nám všem známy pro jeho Con Air,ale ani tímto remakem z roku 1972 nešlápl vedle. Statham už má ve světě filmu takové jméno,že se může směle rovnat i Charlesem Bronsonem. Mechanik Zabiják je čistokrevný akčňák ve kterém si to Statham dává jak v pěstním souboji,tak se zbraní. Ben Foster mu velmi dobře sekunduje. Zábava u které se nesmí přemýšlet.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Zdařilý remake vynikajícího snímku, kde roli Charlese Bronsona převzala současná ikona drsných chlápků Jason Statham. Námět zůstal stejný, příběh už má jisté odlišnosti, ale to už u remaků tak bývá. Vizuální stránka je poplatná současnosti, takže akční scény mají efektivnější obraz a jsou daleko svižnější. I těch hlášek je tu krapet více a Statham je tu přesně takový, jakého známe. Přesto se jedná o další akční snímek, který ničím nepřekvapí. Původnímu snímku však ostudu nedělá a to se cení.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Průměr tak průměrný, že mu nejde dát ani průměrné hodnocení. Nijaká akce, nedotažený příběh, nezajímavé postavy. Není tu sice nic, co by mohlo někoho urazit, někomu vadit, zrovna tak ale chybí jakákoli složka, který by měla šanci potěšit a zaujmout. Ve výsledku je tedy Mechanic veskrze zbabělým produktem, jehož existence nemá většího smyslu, než stát se sobotním filmem týdne na některé z komerčních televizí, kde neurazí babičky ani dětičky.


Dodatečné informace

Původní název:
The Mechanic (více)
  • Mechanik zabiják
  • USA The Mechanic
Premiéra v ČR:
21. 7. 2011
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
51,07 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Mechanik zabiják


Podobné