Saw 3D

57%
Saw 3D
Plakát traileru

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent Burg.




Recenze: Saw 3D

Kinobox.cz
65%

Takže vše zůstalo při starém – odpůrci budou tenhle díl posílat do pekel a fanoušci s ním nebudou mít větší problém. Sympatický Flanery a solidní tempo sedmý díl o něco povyšují (minimálně nad trojku, čtyřku a pětku), takže nakonec za relativně smířlivých 65%. Nenudil jsem se, párkrát odvrátil oči, chvílemi byl napnutý a konec akceptoval.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
4.5
Jen těžko uvěřit co následovalo po výborném prvním dílu. Snímek díky svým kvalitám vydělal dost peněz a tak bylo jasné, že dokud bude série vydělávat budou přibývat další díly s pochybnou kvalitou. Tentokrát tvůrci vsadili na 3D, ale i tento tah podle mne moc nevyšel, protože snímek je hlavně plný logických chyb a místy zbytečné brutality.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
5.5
Saw 3D má rychlý spád a je plný brutálních scén, při nichž jsem opět přivíral oči. Co se týče příběhu, nebo her "skládačky" nepřináší nového zhola nic. 3. - 7. díl je jako jeden slitý seriál nevalné kvality. Pro milovníky krváků a sadistických scén asi dobrá volba.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
4
Hejtování Saw jsem nikdy nepropadl a podprůměrné hodnocení jsem dal jedinému dílu. Ze sedmičky jsem ale měl přesto špatný pocit, proto jsem se jí vyhýbal. A skutečně jde o zdaleka nejslabší díl série, kde už je všechno extrémně překroucené, nesmyslné a přitom ani trochu zábavné.


Dodatečné informace

Původní název:
Saw VII (více)
  • Austrálie Saw 3D
  • Austrálie Saw VII
  • Austrálie El juego del miedo VII
  • Austrálie Saw VII 3D
Premiéra v ČR:
4. 11. 2010
Distributor:
HCE
Země původu:
Austrálie, Velká Británie, USA, Kanada
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
136,15 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Saw 3D


Powered byJustWatch