Rumový deník

57%
Rumový deník
Plakát traileru

Rok 1960. Paul Kemp (Johnny Depp) je novinář na volné noze píšící pro krachující plátek kdesi v Karibiku. Chce si vydobýt své místo na slunci, čím více se ale snaží, tím menší úspěch má. Ze ztroskotanců, kteří se kolem něj neustále pohybují, si za nejlepšího přítele zvolí toho nejspolehlivějšího – láhev rumu.




Recenze: Rumový deník

Kinobox.cz
60%

Je prostě pořádná škoda, že navzdory rozvětvenému příběhu to nakonec vypadá, jako by tam žádný nebyl. Ztratil se v těch hektolitrech rumu a ve zmateném scénáři.


hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Z dáli na mne dýchla atmosféra Fear and Loathing in LV...ale opravdu z velké dáli. Depp tak trochu pokračuje v Dukově partu z 98., jeho věčně ožralí parťáci jsou taky fain, ale něco tomu filmu chybí. Asi větší nadhled a více toho rumu. 5/10
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6.5
Kouká se na to docela příjemně, Johnny Depp je standardně dobrý jako vždy. Hudba Christophera Younga je zajímavá, knižní předloha Huntera S. Thompsona je však zajímavější. Film nikam nesměřuje, postrádá nějaké stěžejní téma, ani žánr není vyhraněný, místy výrazně nudí.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Rumový deník jako celek nedává moc prostoru k nudě. Jenže je to film v podstatě o ničem. Respektive máte pocit, že je o ničem. Ale za obzvlášť vtipnou scénu v autě bez předních sedaček musím dát tři i kdybych nechtěl. 60%

Dodatečné informace

Původní název:
The Rum Diary (více)
  • USA Rumový deník
  • USA The Rum Diary
  • USA Hunter S. Thompson's The Rum Diary
  • USA Rhum Express
Premiéra v ČR:
8. 12. 2011
Distributor:
HCE
Země původu:
USA
Rozpočet:
45 mil. USD
Tržby:
24 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Rumový deník je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch