Kocour v botách

67%
Kocour v botách

Ve filmu zastihnete titulního hrdinu v době, která časově předchází setkání se zeleným zlobrem. Je to psanec a zločinec, na jehož hlavu vypsali bohatou odměnu, ale copak by ty obrovské černé oči dokázaly podvádět a krást? Všechno určitě musí být úplně jinak, což se taky vzápětí potvrdí, když se kocour v honbě za třemi kouzelnými fazolkami ocitne tváří v tvář Valdovi Cvaldovi, nejlepšímu kamarádovi z dětství, který ho jednoho nepěkného dne podrazil tak, že se z kocoura stala štvaná zvěř. A z Valdy Cvaldy nepřítel. Navzdory intuici se společně s ním a mazanou kočičí zlodějkou Čiči tlapičkou vydává vstříc dobrodružství, během něhož se utká s nebezpečnými zločinci jménem Jack a Jill, navštíví vzdušné zámky, zachrání rodné město a možná i očistí své jméno. Pokud ho ovšem Valda Cvalda znovu nepodrazí.




Recenze: Kocour v botách

Kinobox.cz
65%

Avšak svým způsobem je Kocour v botách také smutným důkazem toho, jakou cestou se DreamWorks možná chce do budoucna vydat a sice že bude akorát servírovat madagaskarské tučňáky a shreky na sto různých způsobů, bez pokusů o nového „hrdinu dětských srdcí“. Bez rizika. Bez invence.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Slušný spin-off,který nadále rozvíjí Shrekovský vesmír. Setkáváme se zde s postavou Kocoura ještě v době než se potkal se Shrekem. Čekal jsem to přece jen o dost lepší. Samotný námět mne moc nechytil a přišlo mi to více dětinské než samotné díly Shreka.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
CGI animovaný dobrodružný příběh o kocourovi coby psanci kdesi v Mexiku je zajímavý nápad. Má to atmosféru a styl. Už chybí jen samotný Zorro. Animace již nemá čím překvapit. Polemizovat by se dalo nad akčními scénami, které přijdou na dětského diváka dost rychlé. Jinak si snímek drží své vypravěčské tempo, je plný nápadů a zajímavých gagů. Má rozumnou stopáž, takže se nic zbytečně nenatahuje a vyvarovává se od nelogičností. Snad jen to vajíčko se nějak jeví nepochopitelně. To skutečně nesedlo. Nápad dát jedné postavě ze Shreka vlastní film se však vydařil. A čert vem, že za ním zaostává.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Veskrze nudné. A tolik sexuálních dvojsmyslů ve filmu pro děti? To je i odporné... Humor Shreka naštěstí bez Shreka, ale zároveň bez čehokoli.

Dodatečné informace

Původní název:
Puss in Boots (více)
  • USA Kocour v botách
  • USA Puss in Boots
  • USA Kocúr v čižmách
Premiéra v ČR:
1. 12. 2011
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
130 mil. USD
Tržby:
554,99 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Kocour v botách je dostupný s českým dabingem

Další z kolekce Kocour v botách


Podobné


Powered byJustWatch