Na vlásku

81%
Na vlásku
Na vlásku (Tangled) je americká animovaná hudební komedie na motivy pohádky bratří Grimmů Rapunzel. Flynn Rychlík, nejpohlednější i nejhledanější lupič celého království, se schová v tajemné věži. Skončí ale jako rukojmí Lociky, krásné a nezkrotné dospívající dívky s dvacet metrů dlouhými kouzelnými blonďatými vlasy. Locika, ještě jako malá, byla unesena zlou čarodějnicí Gothel z hradu svých královských rodičů. Čarodějnice ji vězní ve vysoké věži a od malička jí tvrdí, že je její maminka. Dívka se chce dostat z věže a touží vidět svět a hlavně záhadná světýlka, která jí utkvěla v paměti z doby, kdy byla ještě na královském zámku. Přesvědčí Flynna a společně se vydávají na nejdobrodružnější výpravu, na které nechybí kůň, superpolicajt, přehnaně opatrný chameleon Pascal a drsná banda hospodských rváčů. (TV Nova)



Recenze: Na vlásku

Kinobox.cz
70%

Na vlásku rozhodně ční nad běžnou animovanou produkcí, neboť tu jsou postavy celkem sympatické (ač hrubě jednozměrné, což je vzhledem k 3D formátu docela paradox), humor funguje pro malé i velké a celé se to dá přežít bez újmy na zdraví. Jen je ohromná škoda, že zrovna u Disneyho nejsou schopní přijít něčím originálním.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Na vlásku je podle mne jeden z nejvtipnějších animovaných snímků. Skrývá v sobě velké množství zábavných scének a postav. Příběh od bratrů Grimmů jsem znám dobře,ale líbilo se mi jak si ho Disney vyložilo po své a předělalo ho pro dnešní mládež. Je to zábavné,barevné a plné pěkných písniček.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6.5
Tento animák je spíše pro malé holky a částečně i kluky. Místy se ve snímku objeví i pasáže pro dospělé, ale není jich příliš. Hodnotím za sebe a tudíž dávám jen 65%. Příběh mě nenadchl a moc jsem se nepobavil. Mám své oblíbené animáky a tenhle se k nim nepřídá.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Morálně naprosto zdrcující prohra studia Disney a zaprodání sebe sama prvoplánové zábavě. Ne že by to byla novinka, ale Na vlásku je extrémně prázdná hromada klišé bez nápadu. Jako taková - prvoplánová zábava - ale jistě funkční.

Dodatečné informace

Původní název:
Tangled (více)
  • USA Na vlásku
  • USA Tangled
  • USA Princesse Raiponce
Premiéra v ČR:
27. 1. 2011
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Na vlásku je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch