Nezapomeň na mě

71%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Dlouho se zdálo, že je to nadprůměrný teenagerský film.. napůl romantický, napůl rodinné drama. Vůbec jsem však nečekal, co mě čeká na konci. Ne, že by to bylo tak ohromující, ale mě to vzalo. Film má hlavu i patu, není to přehrané a herci se snažili.. nakonec 10% navíc za závěr filmu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
6
Jednoho krásného dne se potkali. A od té chvíle se pomalinku a opravdu opatrně začal mezi nimi vznikat vážný vztah. Nic tedy neobvyklého od přirozeného normálu. Jenomže tady je to charakterově přeci jen krapet složitější. Oba dva mají ve své minulosti určitou tragickou událost u svého blízkého a každý se s tím vyrovnává jinak. On je neustále v nějakém maléru, ona naopak žije naplno. Opravdu z něčeho takového může mezi nimi něco vzniknout? O tom ve své podstatě tento snímek je, který má, kromě přirozeného romantického motivu, v sobě i nějaký ten moralizační aspekt pro poučení. A kdo hledá něco, jako ´Romeo a Julie´, samozřejmě odehrávající se v současné době, tento snímek je jasnou volbou. Jen od toho nic světoborného neočekávat. Film může být pro mnohé divačky přitažlivý už vlivem účasti Roberta Pattinsona, který je v mysli divaček od, ve své době ještě stále uváděné, série ´The Twilight Saga´ (2008-12), takže podle toho se k tomu může přistupovat. Což o to, romance a vůbec milostné atmosféry je tu více než dost, ale když se vývoj děje houpe jak na houpačce, spíše to vyvolá diváckou mrzutost. Oba se setkají a něco prožijí, aby nakonec šli zase od sebe, aby se zase později sešli a něco prožili. A takhle je to stále dokola, což se brzy stane dost otravný. Ale obě postavy mají něco do sebe, neb prožívají svůj vlastní životní vesmír a to bez ohledu na fakt, co si o nich ostatní myslí. A možná i to je důvod, proč taková milostná etuda nakonec skončila tak, jak skončila. Po filmové stránce se však závěr nepovedl, neboť emoční stránka věci nefunguje, jak by správně měla. Snímek má divácký potenciál tak na půl. Tahounem je skutečně Robert Pattinson, čímž se zájem více zvedá, ale to je asi tak všechno. Bez něj by nejspíš vyšuměl, ale co si budeme povídat, to hrozí i s Pattinsonem.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Překvapivě to není odporná urážka lidského vkusu, ale jen špatný film bez atmosféry a stupňování děje, zato však s lacině podbízivou poslední pětiminutovkou. Pattinson se sice povětšinou stále tváří jako na place Stmívání, ale tahle role mu docela sedla a při hádkách s Brosnanem jsem jim snad i věřil. To ale na prázdnotě filmu (v kontrastu s trapnou snahou šokovat) nic nemění.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Na tenhle film jsem se dlouho odmítal podívat, protože tyhle přeslazený romantický filmy nejsou nic pro mě. Ale po skončení tohoto filmu jsem si musel připustit, že to bylo celkem dobrý. Navíc i Robert Pattinson konečně něco předvedl.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Podle mě pěkný film, který je odsuzován hlavně díky upírskému Robertu Pattinsonovi, který prostě už bude zaškatulkován. Tenhle film mě velice zaujal, a ačkoliv mi v určité části filmu přišlo, že už mele z posledního, film mě naprosto odrovnal svým koncem. Opravdu nádherný film, který lze vidět několikrát.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Stejně toho geje nemám rád a klidně se poserte, že o něm píšu že je to buzerant zarudlej. Překvapil mě sice, že taky dokáže mluvit plynule a ne jako ehm... v..... Twilight....... nicméně o hereckém umu stále nepřesvědčil. Zato ta Emilie se mi líbila, slušnej výkon. Pointa respektive závěr mi byl vyzrazen před tím než jsem film viděl, takže mě na prdel neposadil, ale! Musim říct ačkoliv je to klišoidní slátanina, přišla mi ta romantika prostě hrozně reálná, uvěřitelná, že tak se to fakt děje, přesně tak normální lidi žijou... Což mě ve výsledku docela sere, protože tam hraje ten rudokožec, takže aspoň srazim hvězdu :D.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
7
Neřadím se mezi nějaké velké uctívače těchto romanťáren, ale nějak se mi stalo, že jsem se na to dostal už do kina. A krom mého oblíbeného Brosnana musím říct, že Pttinson také zahrál dobře (až jsem nevěřil). A překvapivě i na podruhé to byl stále velice povedený film, i přes znalost některých pasáží...
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Moc pěkný film se sexy upírem Robertem.Sice je to trošičku melancholický smutně končící příběh kde nechybí i romantika.A i bývalý bond tam nevipadá špatně.
navrc.007
navrc.007
189 bodů
8
Tento film mě ze začátku moc nebavil. Ale nedokážu si v hlavní roli představit někoho jiného než Roberta P. kterému role úžasně sedla. Především známej jako upír se ukázal jako obyčejnej člověk, který bojuje se životem a chce to nejlepší pro svou lásku a rodinu. Konec me velice dostal, nečekal jsem takovou ránu pod pás díváka. Tvůrci filmu byli originální, že využili datum 11. září 2001, který znamenl tak zvratný konec. Doporučuji shlédnout :-)
slava123
53 bodů
dobrý film