Návrat do Silent Hill 3D

49%
Návrat do Silent Hill 3D
Plakát traileru

Silent Hill: Revelation 3D bude vycházet ze scénáře třetího dílu herní série. Čerstvě 18letá Heather Mason je sužována nočními můrami a nově zmizením otce. Aby odhalila pravdu (i o svém původu), začne své noční můry následovat až do démonického Silent Hillu.




Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Film mě upoutal jen tak, tak. To je ale špatné znamení. Je to už slabší odvárek. Sice jsem se nenudil, ale něco tu chybělo. Atmosféra se pomalu už skoro vytratila tak jsem si alespoň vychutnal ty oblůdky co se ve filmu objeví. Taky souboj Pyramid Heada byl celkem koukatelný, ale krátký.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
2
Příspěvek obsahuje spoiler!
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
První díl je taková malá srdeční záležitost. Z dvojky jsem v rozpacích. Je tu řada milých detailů, které naznačují, že chtěl Bassett vytvořit důstojné pokračování. Nohy mu ale podrazilo 3D a nízký rozpočet. Je tu podobný efekt, jako v RE4ce - příliš často je patrné, že postavy v daném místě nejsou a vše je doklíčované (nejvíce to asi zamrzí v samotných ulicích Silent Hillu). Děj je hrozně zmatený a noví hrdinové, při maximální míře tolerance, nezajímaví. Ale pořád je z toho chvílemi cítit Silent Hill, to tvůrcům upřít nemůžu. Ale minimálně. Být tohle první díl, byl bych možná shovívavější. Ale coby "pokračování nejlepší herní adaptace vůbec" logicky nemůžu jít nad 40%. Tím bych jedničce plivl do tváře a předloze také. Nenadšených 40%.

Dodatečné informace

Původní název:
Silent Hill: Revelation 3D (více)
  • Kanada Návrat do Silent Hill 3D
  • Kanada Silent Hill: Revelation 3D
  • Kanada Terror em Silent Hill: Revelação
Premiéra v ČR:
22. 11. 2012
Distributor:
HCE
Země původu:
Kanada, Francie, USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
55,36 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Návrat do Silent Hill 3D je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Návrat do Silent Hill 3D


Powered byJustWatch