Paul

73%
Paul
Plakát traileru

Paul je mimozemšťan z Oblasti 51. Ano, to je to nejstřeženější místo v Americe, kde před šedesáti lety údajně přistálo UFO. Celou tu dobu vládci světových mocností Paula informačně vytěžovali. A protože jim už nemá co říct a začíná mít strach, že by se mu vědci mohli podívat nejen na zoubek, jednoduše zdrhne a stopne první auto, které by ho mohlo odvézt do bezpečí. Šťastnou náhodou v něm jedou dva týpci, kteří k němu mají nečekaně blízko. Britská herecko scenáristická dvojice Nick Frost a Simon Pegg už světu prezentovala svůj specifický pohled na problematiku zombies (Soumrak mrtvých) a sériových vražd v malebných maloměstech (Jednotka příliš rychlého nasazení) a teď se s vytříbeným smyslem pro humor pouštějí do rozkrývání Akt X...




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Když jste malé dítě a chcete hlavně snít,tak si pustíte E.T Mimozemšťan. Jakmile se z vás stane puberťák,který se chce hlavně bavit u huličských filmů,tak si pustíte Paula. Mottola v tomto filmu opět svedl dohromady mou oblíbenou filmovou dvojku Pegg - Frost a odměnou mi byla výborná komedie,která chce jen pobavit diváka a nic víc.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Dva exoti a milovníci komiksů potkají na své cestě mimozemšťana a začíná jízda. Nezní to moc zajímavě, ale nakonec je to slušná, potrhlá a zábavná road movité. Je to sice předvídatelné a nechybí dostatek hollywoodského klišé, přesto je to ve výsledku celkem sranda.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
OK, pokud chci devadesátiminutový výplach. KO, když chci originální komedii.

Dodatečné informace

Původní název:
Paul (více)
  • Japonsko Paul
  • Japonsko Srážka s mimozemšťanem
Premiéra v ČR:
9. 6. 2011
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Japonsko, USA, Velká Británie
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
97,98 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné