Alfa a Omega 3D

59%
Alfa a Omega 3D
Plakát traileru

Alfou i omegou animovaného dobrodružství je vlčí odvaha, nasazení a legrace. Dva vlky čeká dlouhá a nebezpečná cesta domů, na jejímž konci číhá zcela nečekaná překážka. U vlků to chodí jako za starých časů. Vlci Alfa vedou smečku a vyznávají sílu, disciplínu a zodpovědnost. Omegy nešéfují nikomu a ani nechtějí, protože se raději baví a užívají si. Moc se spolu nebaví a hlavně spolu nesmějí randit. Tak zní zákon. Vlčice Kate je alfa, vlk Humphrey je omega a kdyby to lidé věděli, nepřevezli by právě je násilím z jejich domova v divokých horách do svého národního parku. Stalo se a oba vlci, jejichž náhled na svět nemůže být rozdílnější, musí držet při sobě, aby dlouhé putování zpět ke své smečce zvládli.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Alfa a Omega je průměrný animák s nezajímavými hlavními hrdiny a tuctovou animací,která nemá v roce 2010 co dělat v kinech. 3D provedení je zcela zbytečné a mám takový pocit,že příběh se zde odsunul do pozadí právě na úkor nesmyslného 3D. Snímek tak ocení možná malé děti,ale i ty se nejspíš budou nudit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Na moderní animák je to ostuda. Příšerná
  • animace
  • příběh
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6
Nebyla jsem zrovna nejlépe na takový dětský animák naladěna. Nemyslím si, že ta animace byla až zas tak špatná. Podle mě se docela vyrovnala třeba Lvímu králi z r. 2019. Spíš scénář byl slabší. Ale dalo se vidět! Oba dva "ústřední vlci" byli celkem roztomilí. Ovšem pochybuji, že by nějakým alfám a omegám děti rozuměly a pro dospěláky to zas nebylo zrovna nosné téma. I když některé momenty byly docela vtipné a tudíž zábavné. Pobavila mě kupříkladu husa hrajíci golf, a kačer, který jí nosil golfové hole.

Dodatečné informace

Původní název:
Alpha and Omega (více)
  • Indie Alfa a Omega 3D
  • Indie Alpha and Omega
Premiéra v ČR:
30. 9. 2010
Distributor:
Palace Pictures
Země původu:
Indie, USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
50,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Alfa a Omega 3D je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Alfa a Omega 3D


Podobné


Powered byJustWatch