Arthur a souboj dvou světů

56%
Arthur a souboj dvou světů

Pomoci lsti se Maltazard dostal do světa lidí. Má jasný cíl: sestavit armádu obřích seidů a převzít nadvládu nad celým světem.

Vypadá to, že plány mu může zmařit jenom Arthur, který se ale musí nejdříve dostat do své ložnice a vrátit se do své původní velikosti! Uvězněný v drobném tělíčku Minimoje, se může samozřejmě spolehnout na pomoc Selenie a Betamechea a kupodivu také na Darkose, syna Maltazarda, který tvrdí, že chce přejít na jeho stranu.

V závěrečném boji proti Maltazardovi, kdy jde Arthur se svými kamarády pěšky, jede na kole, v autě a dokonce i na motorce Harley Davidson, bude Arthur s kamarády potřebovat veškerou pomoc, která seženou.

Bitva může začít!




Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dobrá animace, lepší příběh a trochu více akce. Je to povedenější a zábavnější.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5
Vyžadované ukončení jedné trilogie, která už dva díly přesluhuje. Třetí díl na to alespoň jde daleko lépe a má lepší spád. Stejně ale na konci budete mít pocit zbytečnosti. Původní snímek žádné pokračování nepotřeboval.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Určitě lepší než dvojka a relativně srovnatelné s jedničkou, mnohem víc akce a animací, hlavně dobře vsazená animace do reálného světa, programátoři si vyhráli. Mě to bavilo. Až to někdy zahlídnu v telce, tak program určitě nepřepnu :-) 71%

Dodatečné informace

Původní název:
Arthur et la guerre des deux mondes (více)
  • Francie Arthur a souboj dvou světů
  • Francie Arthur et la guerre des deux mondes
  • Francie Arthur and the Two Worlds War
Premiéra v ČR:
10. 11. 2011
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Francie
Rozpočet:
70,2 mil. USD
Čeština:
Arthur a souboj dvou světů je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Arthur a souboj dvou světů


Powered byJustWatch