21 Jump Street

78%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Už od prvního traileru jsem věděl,že toto je přesně ten typ filmu dělaný přímo pro mne. Seriál jsem nikdy neviděl,takže jsem neměl s čím porovnávat,nebo možnost docenit případné cameo. Přes to všechno jsem se výborně bavil,příběhově uvolněné a plné výborných gagu.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Ačkoliv už nějaký ten pátek mezi teenagery nepatřím, tohle mě prostě vždycky dostane. Dva pitomci, respektive jeden hloupější sportovec-krasavec a chytrý "ošklivec" jdou k policii a dostanou úkol pátrat po výrobci drog na střední škole. Navíc si svou blbostí vymění i tu falešnou identitu a role si vymění. Ve filmu je opravdu velké množství humorných situací, jsou trošku přisprostlé, takže to asi nebude pro každého.. mě to ale bavilo :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Hele, proč ne. Sice jsem nebyl moc odvařenej, sice je to hrozně odhadnutelné, čitelné a chtěné, ale ti dva jsou sympaťáci a odsýpá to i přes tu přestřelenou stopáž. 3 a 1/2 to snese, i když rozhodně netřeba vidět znova a dvojce moc nevěřím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Takhle má vypadat akční komedie - nedávná, na první pohled taky sympatická, This Means War dostává od Hilla a Tatuma těžké K.O. 8/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Příjemné překvapení. Jako puboš jsem originální seriál s Deppem sledoval a bavil mě, nicméně v době uvedení filmu jsem jaksi dosáhl třicítky, takže středoškolské problémy herců, z nichž Channing Tatum je navíc ještě starší než já ve mě budily trochu rozpaky. Ale neprávem. Příjemně střelená komedie, která strčí hravě do kapsy většinu studiové produkce v rámci žánru buddy movies. O.K.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Dost mě tento film pobavil. Humor byl vkusně přiměřený občas šíleně divoký. Reakce obou hlavních představitelů a jejich rozdílné povahy se do této komedie skvěle hodily a doplňovali se navzájem.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Naprosto fantastické a mistrovsky zvládnuté dílo. Sranda na každém kroku a to ještě hrají tak skvělý herci, kteří jsou jak stvoření pro tyto role. Dokonalá pocta.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8.5
Dokonalá pocta žánru, za kterou nechť si dá Falcon OHROMNOU facku, že snímek vyřadil z plánu českých premiér (ale hlavně že jsme mohli do kina na Jacka a Jill, že…). V mnoha ohledech téměř perfektní buddy-movie komedie, v níž není nouze o památné hlášky („Mami, mohli byste ty fotky dát pryč? Vypadám na nich jako dítě, co umřelo při autonehodě“) a výborně vypointované scény (první zatčení, drogový trip, příchod do školy, každá scéna s Ice Cubem). Další projekce rozhodnou o tom, jestli si to zaslouží i vyšší hodnocení. Horký adept na komedii roku (Diktátora jsem zatím neviděl)
avenis
avenis
8 056 bodů
8
Velmi dobrá crazzy komedie, která mě na několika místech rozesmála až k slzám. Smích přináší uvolnění a to je to, oč tu běží. Johnnyho jsem fakt neodhalila. (30.5.2016)
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Takhle dopadá film, který produkují mladí herci a zároveň jeden z nich dohlíží na scénář. Nemá to sice takovou řemeslnou flow, jakou by to mohlo mít v rukou např. povolanějšího Phillipse (Starsky a Hutch, mrk mrk), ale příval nekorektních vtipů a hlášek (Ice Cube se našel) a stupidních pubertálních výlevů je i pořád tolik, že to na ty necelé dvě hodiny s přehledem vystačí. Ideální buddy zábava, která předznamenává bohatou letní sezónu, i fakt, že sequel tu bude do roka a do dne. Sem s ním. [Londýn 18/3/12]