21 Jump Street

78%
21 Jump Street

V akční komedii s názvem 21 Jump Street si Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) pevně stojí za svým rozhodnutím nechat své mladistvé problémy za sebou. Připojí se k policii a její tajné jednotce Jump Street, použijí svůj mladistvý vzhled, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když Schmidt a Jenko vymění své zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby odhalili násilný a nebezpečný drogový začarovaný kruh. Ale zjišťují, že střední škola se vůbec nezměnila od té doby, co ji před pár lety opustili – a ani jeden nečeká, že budou muset čelit hrůze a úzkosti, že jsou opět teenagery a všem těm problémů, o kterých si myslí, že je nechali za sebou.




Recenze: 21 Jump Street

Kinobox.cz
85%

Podobná žánrově přesná a čistá zábava z policejních řad tu nebyla od Jednotky rychlého nasazení. Oba filmy spojuje láska k tomu, o čem vypráví, nadšení, schopnost vytvářet ve známých situacích nové zvraty a ochota jít v komediální rovině až na samotnou hranici (nikdy ji však lacině nepřekročit).


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Už od prvního traileru jsem věděl,že toto je přesně ten typ filmu dělaný přímo pro mne. Seriál jsem nikdy neviděl,takže jsem neměl s čím porovnávat,nebo možnost docenit případné cameo. Přes to všechno jsem se výborně bavil,příběhově uvolněné a plné výborných gagu.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Ačkoliv už nějaký ten pátek mezi teenagery nepatřím, tohle mě prostě vždycky dostane. Dva pitomci, respektive jeden hloupější sportovec-krasavec a chytrý "ošklivec" jdou k policii a dostanou úkol pátrat po výrobci drog na střední škole. Navíc si svou blbostí vymění i tu falešnou identitu a role si vymění. Ve filmu je opravdu velké množství humorných situací, jsou trošku přisprostlé, takže to asi nebude pro každého.. mě to ale bavilo :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Hele, proč ne. Sice jsem nebyl moc odvařenej, sice je to hrozně odhadnutelné, čitelné a chtěné, ale ti dva jsou sympaťáci a odsýpá to i přes tu přestřelenou stopáž. 3 a 1/2 to snese, i když rozhodně netřeba vidět znova a dvojce moc nevěřím.

Dodatečné informace

Původní název:
21 Jump Street (více)
  • USA 21 Jump Street
Země původu:
USA
Rozpočet:
42 mil. USD
Tržby:
201,59 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
21 Jump Street je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce 21 Jump Street


Podobné


Powered byJustWatch