Legie

47%
Legie
Plakát traileru

Co se stane, když Boha omrzíme my, obyčejní lidé a rozhodne se začít znova? No, nic dobrého, to je jisté. Tady jsou tři nové představy od Scotta Stewarta, který přichází s hororovou akční podívanou Legion, ve které se objeví Paul Bettany jako archanděl, který dobrovolně sestoupí na Zem, aby zachránil vykupitele lidstva. Naneštěstí se zmíněný vykupitel ještě nenarodil a jeho matka je číšnice, která roznáší obědy, a kterou hraje herečka Adrianne Palicki. Naštěstí pro našeho anděla bojovníka, v restauraci jsou také někteří bojující lidé, kteří podají pomocnou ruku, např. Dennis Quaid, Charles S. Dutton, Tyrese Gibson a Lucas Black. Sám je také bude potřebovat, až budou obklopeni anděly.




Recenze: Legie

Kinobox.cz
35%

Resumé? 10% za stylového Paula Bettanyho (fyzičku i chraplák na akčního hrdinu jednoznačně má), 10% za scénu se spider-babičkou (viz trailer), 10% za zmrzlináře (nejlepší moment filmu) a 5% za občasný slušný vizuál. Zbytek je na solidní nulu. Kdo by to byl býval řekl, že může film s nas*anými anděly dopadnout tak špatně.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Velmi zvláštní soci,které ve všech ohledech působí neúplným dojmem. Místo příběhu je velmi dobré a vyprahlá poušť snímku celkem sluší. Efekty vypadají obstojně a rozhodně nepatří mezi nejhorší článek filmu. Paul Bettany se sice snaží,ale na tuto roli se příliš nehodí a já mu nevěřil ani slovo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Smysl postrádající hovadina bez logiky. Apokalyptický film bez Apokalypsy. Kopie Terminátora a všech zombie filmů, která se bere až moc vážně na to, abych jí mohl brát vážně já. Parazitický nesmyl.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Solidní béčko, které ale přece jen slibovalo víc, než jen akční řežbu s řečmi o tom kdo a jak Ho umí potěšit.... Nový Terminátor se tedy nekoná, ikdyž anděl Michael v podání Paula Bettanyho je postavou, u které je možná trošku škoda, že vyšumí do zapomnění....4/10


Dodatečné informace

Původní název:
Legion (více)
  • USA Legie
  • USA Legion
Premiéra v ČR:
18. 3. 2010
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
26 mil. USD
Tržby:
67,92 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Legie je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch