Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty

52%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Jako milovník zvířat a hlavně psů jsem spokojený. Toto pokračování není vyloženě špatné a nabízí spoustu zajímavých nápadů. Chování zvířat jakoby kopírovalo to nejběžnější lidské chování,které můžeme vidět v akčních filmech. Padají zde tak tvrďácké hlášky a prohnaná Kitty je správná záporačka na svém místě.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Je to vlastně bžunda. Na dodnes fajn jedničku to nemá ani náhodou ale je to okey. Úvodní titulky jsou perfektní a pak se to jede v imbecilní akční podívané která je ale tak dětinská a imbecilní, že vlastně funguje.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Kupodivu mě to celkem bavilo i snad proto, že jsem milovník psů a ty jejich výrazy mě dostali. Film je povedený, akční a dobře parodující známé filmy. Digitální animace hóóódně povedená.
saboter
saboter
3 564 bodů
5
No pokračování se povedlo tak něják spíše špatně ale těžko říct protože film něměl už asi co řict a tak se zase projevuje parazitování značky ale docela sem se z ukázek na film těšil a tak zklamání je pro mne větší ale pořád to je průměr někdy pod průměrtkaže příběh scénář emoce hadr.
  • humor,efekty
  • příběh,emoce,silnější mohlo být vše
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
je to dokonalé, ne že ne. po prvním, docela trapném a nezáživném, dílu my tohle přišlo jako obrovský krok vpřed. vtípky jsou geniální, herci tu jsou až druhořadí, což je dobře, digitální efekty v kombinaci se živými zvířaty jsou prvotřídní. nemůžu si pomoct ale já se bavil královsky.