Já, padouch

77%

Komentáře a recenze 56

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Je to dobrý,ale né zas tak tolik jak by některé hodnocení naznačovali. Mimoni mi sami o sobě nepřijdou nějak zábavní a proto mne tento "vtipný" prvek filmu moc neoslnil. Aspoň,že ten příběh nebyl nejhorší,ale filmů o napravených zloduších už jsem také viděl dost,takže tak.
Pete69
Pete69
29 796 bodů
6.5
První díl mě příliš nenadchl, ale další pokračování mají spíše vzestupnou kvalitu. Dobrá animace nechybí, příběh spíše průměrný, všudypřítomní Mimoni občas odlehčí děj a rozčísnou stojatější vody. Tento animák se nezařadí mezi mé nejoblíbenější, přesto 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Hrozně rád bych tomu dal čtyři hvězdy, protože samotná hlavní postava a nápady kolem ní nemají chybu, ale těch klišé je prostě moc na hromadě. Takže bohužel jen silné tři.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Slabší než jsem čekal. Hlavní hrdina je nemastný neslaný, protivník taktéž a tak to zachraňují vedlejší postavy, bez nichž by to byl neskutečný propadák...6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Náramně vtipný a zábavný animák. Ačkoli se Gru snažil být tím největším padouchem, v jádru je však dobrák a dalo se očekávat že se dá na stranu dobra, jelikož to z něj přímo vyzařovalo. Příběh je vcelku pěkný a animácké gesta jsou humorné. Nejvíc snad pobaví Gruovi ''fazoláci'' a jejich gagy a směšná mluva.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Co to mělo bejt?? Všude jsem slyšel samou chválu a bylo to příšerný!!!! Ok možná jedna hvězdička za liliputy a druhá za to, že jsem se párkrát pousmál! Pro mě obrovské sklamání!
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9
film, který mě naprosto překvapil svým skvělým humorem, myšlenkou, ale i celkovým zpracováním.
mimon
4 334 bodů
9.5
úžasný film, mimoni umí opravdu zvednout náladu...
Petrson
Petrson
4 166 bodů
7.5
Chytré, milé, jednoduché a zábavné, jak pro děti, tak pro dospělé. Padouch má mimiku mistra Beana a film se dá krásně v kině vydržet, bez vulgarismů, strachu a zbytečného napětí pro děti.
kubas369
4 086 bodů
8
No já nevím asi začínám bejt přeanimovanej, protože mi začínají všechny ty animáky splývat v jeden velkej slaďák. Já padouch není špatnej ale už mi to začíná připadat jako dost ohraná písnička jediný co se mění tak je to prostředí. Takže normalně bych dal asi tři hvězdičky ale za ty přerostlí křupky nebo co to vlastně bylo dávám čtyři.