Muži, co zírají na kozy

64%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
To co zde předvádí George Clooney hraničí s genialitou. Rozhodně jedna z jeho nejvtipnějších rolí. Muži co zírají na kozy jsou originální,inteligentní a hlavně zábavnou podívanou,která se nechce brát a vlastně ani nebere vůbec vážně. Velké plus dávám za hvězdné herecké obsazení.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Je to zábavné, je to milé, je to optimistické, ale zároveň neuvěřitelně nedotažené. Rád bych dal čtyři hvězdy, ale prostě nemůžu. Alespoň ale někdo ukázal, že Coeni nemají patent na bizarní filmy - minimálně jejich poslední dílo A Serious Man je tímto hravě překonáno. Kozy mají štěstí na herce a pár nápadů, ale bohužel, celek už nedrží pohromadě.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Sakra šílené. Ale boužel ne až tak vtipné jak mohlo při takovém tématu být. A nechci si ani představit jak by film vypadal bez toho hvězdného obsazení (trojce Clooney, McGregor, Bridges), protože film dost táhnou a už kvůli nim to stojí za vidění..5.5/10
muzz
muzz
18 035 bodů
9
Samí mnou oblíbení herci, skvělý vtipný a inteligentní scénář, prostě nutné to vidět. Tento film kupodivu rozdělil moje známé na dva tábory,jedni ho milují a druzí nesnášejí.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Ujetá vtipná komedie s výborně vybraným ansámblem, až na Kevina Spaceyho, který se na roli moc nehodí a viditelně přehrává, obsahuje hned několik momentů hraničících s genialitou. Je to velká sranda, ale místy také pořádný a neskutečný úlet.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
Odpad dostávají špatné, otravné a zbytečné filmy. Filmy jenž jsou skrznaskr neúspěchem tvůrců. Je jedno, že tu hrají dobří herci, když nepředvádí nic, co by stálo za pozornost. Jistě z to měla být satira, ale vytvořit humoristické dílo vyžaduje jistý um a cit. Ani jendou jsem se nepousmál.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Takových herců a takového povyku... pro nic. Je to vlažné a je to ve všech směrech poměrně nejisté a "rádoby". Rádoby praštěné, rádoby coenovské, rádoby líznuté Akty X a možná i Apokalypsou... ale ve finále to nedokáže věci uchopit za pačesy s opravdovou vervou a udělat z toho všeho buď velkou srandu nebo prostě pořádný "popichovací" (neřku-li satirický) maraton. Ten jemný podtón tam je, ale zároveň jedno velké tušení, že to mohlo být mnohem životnější, našlapanější, konzistentnější a prostě mnohem chytřejší. Součet jednotlivých (dobře odehraných) scén je fajn, ale na dobrý film to jednoduše nestačí. Možná i proto, že pointa většiny scén se vešla už do traileru a ve filmu tyhle celky víceméně jenom prošumí. Zvěsti o filmu s nejdivnějším humorem roku jsou i tak pravdivé :-)
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Tento film je z řady, dle mého názoru, rozporuplných, neboť se ve mě po shlédnutí mísila celá řada různých pocitů. Myslí,. že 3 hvězdy, což je průměr, je optimální hodnocení. Sice jsem se bavil, ale je zde spousta hluchých míst, někdy i trapných. Hodně vysoko to pozvedá herecké obsazení (Clooney, McGregor atd.), nebýt jich, dopadne to hůř.
kedl
kedl
6 380 bodů
5.5
Pravdou je, že "Muži, co zírají na kozy" měli originální scénář, ale to, že to byla píč....a nikdo nezapře. Pochvala za herecké obsazení.