Všichni jsou v pohodě

68%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
De Niro je ve své roli skvělý, ale opakování svého poselství a pomalý průběh to táhnou dolů. Je to depresivní, bez nadhledu a až moc vážné. Ale ne v tom dobrém slova smyslu. Děj je odhadnutelný a přímočarý a vše je to bez jediného překvapení.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Výborné. Tahle jízda De Nirova staříka za svými dětmi (rozesetými po celých státech) mi prostě šíleně sedla. Pár momentů, které z toho zbytečně dělají ještě větší drámo, než kterým ve skutečnosti film je, by se určitě našlo (hlavně bitka v podchodu a srdceryvné setkání v nemocnici), ale to mi kalí radost z filmu minimálně. A už jdu shánět Tornatoreho originál....7.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Tohle není komedie a možná to není ani tragikomedie. Skvěle obsazený film o sourozencích, kteří nechtějí přiznat svému tátovi, ke kterému vzhlíží, že se jim v životě nedaří tak, jak si představovali a plánovali. Herecky se tomu nedá nic moc vytknout, ale nechápu, proč se z toho pořád dělá řachanda, jako drama je to solidní.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Musím přiznat, že jsem podle usměvavoučkého obalu čekal něco docela jiného, ale zklamán jsem rozhodně nebyl, ba naopak. Ač ten film není veselý a má takové pozvolné tempo, tak jsem tomu příběhu opravdu věřil a to tempo k té melancholii při otevírání světů, které jsme nechtěli vidět, zkrátka sedlo. Dojalo mě to a bylo to skvěle zahrané.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Velmi příjemný film se skvělým, civilním Robertem de Niro. Není to "ryze americké", čímž mě to mile překvapilo a zaujalo. Pozvolné tempo v tomto případě vůbec nevadí. Naopak! Trocha nostalgie v "novoročním" čase též nevadí. Je to prostě příběh, který napsal sám život. A takový vždycky zaujme.
wop
wop
1 716 bodů
6
Krásně obsazený, dobře zahraný film, který má sice hezkou, rodinnou myšlenku, ale zoufale postrádá děj. Robert De Niro vyjede navštívít svoje čtyři děti a tak jede a všechny 4 postupně navštíví. To je vše. Měl jsem upozornit, že prozradím celý děj? Distributor film označuje jako "citlivá dramatická komedie". Škrtám dramatická, úplně vyleptávám komedie a zbývá mi "citlivý film", což je asi odpovídající. Na druhou stranu až mně potáhne na 70 a děti se mnou nebudou mluvit, asi uvidím celý film z trochu jiné perspektivy.
teepek
49 bodů
7.5
"V pohode" je slovné spojenie, ktoré budete najčastejšie počuť vo filme, a ktoré ho aj vystihuje. Film je v pohode. Neohúri, ale ani neurazí. Prvý krát, keď som film videl, bol som z neho troška sklamaný, asi som očakával viac, ale teraz po dlhšej dobe, keď som ho videl opäť, sa mi páčil. Robert de Niro bol výborný, aj som ho ľutoval kvôli tým jeho deťom a páčil sa mi nápad so scénou Roberta di Nera s malými deťmi pri stole. A najviac som sa zasmial pri vete "Vtáci" :)