Víla Zuběnka

57%
Víla Zuběnka

Dwayne Johnson představuje Dereka Thompsona, jednoho z místních nejtvrdších hokejistů, který pro ránu nikdy nechodí daleko. Teď ho ale čeká tvrdé potrestání. Na celý týden se musí stát zubní vílou. A takovou Zuběnku zaručeně svět doteď neviděl! Přestože se musí ohánět nově nabitými nadýchanými křídly a učit se kouzla od svých dvou stříbrných okřídlených nadřízených (Julie Andrews a Billy Crystal), Derek je odhodlaný zhostit se svého úkolu po svém a dokázat, že ví, co to obnáší!




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5
Nikdy jsem nepřišel na chuť rodinným filmům,kde hlavní roli ztvárnili hvězdy akčních filmů jako byl například Vin Diesel,Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan. Bohužel do těchto kalných vod vstoupil i The Rock a já nechápu z jakého důvodu a proč to vlastně udělal. Vidět vašeho oblíbence jak v těsných elasťácích rozdává moudra není zrovna to pravé ořechové. Přes všechna klišé a moudra se jedná o celkem zajímavou rodinou komedii,která patří mezi ty "lepší" ve své kategorii.
Pete69
Pete69
29 773 bodů
4
Dwayne Johnson dopadl podobně neslavně, jako třeba arnold v Policajtovi ze školky a jiné hvězdy akčních filmů v komediích. Tohle prostě není dobrá volba. Svalovec v růžových šatičkách s kouzelnou hůlkou může na některé lidi působit legračně, mě to nepřijde vtipné ani náhodou.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Hahaháá, to byla opravdu super komedie. Hodně pobaví. Dwayne Johnson by se měl držet drsnějšího žánru, ale i přes to jsem jeho osobu v tomto filmu přehlížel a vychutnával jsem si humoru jako by sem patřil.

Dodatečné informace

Původní název:
Tooth Fairy (více)
  • Kanada Víla Zuběnka
  • Kanada Tooth Fairy
  • Kanada Hammaskeiju
Země původu:
Kanada, USA
Rozpočet:
48 mil. USD
Tržby:
112,46 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Víla Zuběnka je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Víla Zuběnka


Powered byJustWatch