Bacha, kouše!

55%
Bacha, kouše!

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox, v něm názorně převádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ni vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai. Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané “školní ďáblice”, jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Snad kromě šíleně sexy Megan Fox a Amandy Seyfried nevidím jediný důvod proč bych si tento film měl pustit znovu. Jedná se totiž o hodně průměrný teenagerovský horor,který postrádá napětí a atmosféru. Občasná "cool" hláška nezachrání tupost scénáře,který vlastně ani neví co chce divákovi nabídnout.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Karyn Kusama vzala celkem zajímavý a ujetý scénář a natočila něco mezi horrorem a teenege komedií. Problém je, že to v jejím podání moc nefunguje. V paměti mi zůstane líbačka Megan a Amandy a závěrečné titles, a to je celkem málo. 3.5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
4
Megan je sice sama o sobě na plné hodnocení, Amanda taky nevypadá nijak špatně a samotný film mě několikrát překvapil dobrým nápadem a kvalitní scénkou, ale pořád to není nic víc než hrozná slátanina plná ohraných sexuálních narážek, která spojuje komedii a horor tak neohrabaně, jak si lze vůbec představit. Přesněji řečeno to není ani moc vtipné, aby se dalo mluvit o komedii, ani nijak strašidelné nebo krvavé, aby to připomínalo horor. .... A to je docela velký problém. Co na tom pak sejde, že nejžhavější kočka současnosti se před kamerou producíruje polonahá a odhaluje ňadra, když je součástí tak nudné a tuctové podívané. .... A co proboha přimělo ikonického Bishopa, aby se k těm šíleným feministickým hrátkám v závěru připojil? Toho mi bylo opravdu líto.

Dodatečné informace

Původní název:
Jennifer's Body (více)
  • USA Bacha, kouše!
  • USA Jennifer's Body
  • USA To kormi tis Jennifer
Země původu:
USA
Rozpočet:
16 mil. USD
Tržby:
31,56 mil. USD (celosvětově)

Podobné


Powered byJustWatch