Zakletý v čase

69%
Zakletý v čase
Film „Zakletý v čase” je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare je zamilovaná do Henryho celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem - prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Nějak mi ve filmu unikal fakt,proč se jednu chvíli v ději objevil Henry z minulosti,pak zase z budoucnosti a pak narazil sám na sebe. Hold tady tomu cestování v čase moc nerozumím a i když mi to připadlo někdy zbytečně moc zamotané,tak je možné že někomu to přišlo jednoduché jako facka. Jinak jsem byl dost spokojenej co se filmu týče. Eric Bana je sympaťák a Rachel McAdamas je tak krásná,až mi z toho přecházel zrak.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Příběh o lásce, která přesahuje hranice času? Ale ano. I tak by se dal jednoduše tento netypický snímek popsat. Máme tu chlapíka trpícího nadpřirozenou genetickou poruchou, která způsobuje nekontrolovatelné cestování v čase bez ohledu na to, jestli chce a nebo nechce. Prostě najednou zmizí a objeví se v jiné době. V budoucnosti anebo v minulosti. Skutečně zvláštní život. Ale pozor, je vůbec možné, aby se do takového člověka vůbec zamilovalo děvče a dokonce s ním trávilo život? Ale ano a dokonce spolu budou mít dítě, které.... No nic. Jedná se o příběh neskonalé lásky Claire a Henryho, kde platí, že všechno souvisí se vším a že nic není žádná náhoda. Henry si svůj život vlastně řídí sám i když zcela na náhodných situacích. Život plný štěstí i překážek. Vlivem střídání dob by se dalo v ději krapet ztratit, ale při pozorném sledování děje a zachytávání romantické atmosféry se dá celý příběh pojmout dobře a kupodivu i po citové stránce. Koncept snímku je tedy vcelku přitažlivý a funguje dobře. Fantasii se meze nekladou, tak proč nezavršit romantický večer s takovým romantickým filmovým sci-fi příběhem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Romantiku můžu v hodně podobách a tahle slibovala hodně zajímavou podívanou. Boužel celý film mě provázela jedna a to dost zásadní ("Vždyť tohle sakra nedává vůbec smysl!!!") myšlenka. Navíc mi to přišlo chvílemi takové moc šroubované na city, (poslední podobný pocit jsem měl u Marley and Me) a to taky moc snímku neprospělo. Pro mě prostě trošku zklamání, ikdyž se musím přidat k nadšení nad dvojicí McAdams & Bana...5/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Time Traveler's Wife (více)
  • USA Zakletý v čase
  • USA The Time Traveler's Wife
  • USA Die Frau des Zeitreisenden
  • USA I gynaika tou taxidefti
Premiéra v ČR:
19. 11. 2009
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Čeština:
Zakletý v čase je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch