Nějak se to komplikuje

66%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Příliš tradiční, bez jediného prvku invence, který by z tohoto filmu udělal něco víc. Je jedno, že máte v hlavních rolí esa jako Baldwin, Streep či Martin, ale když stejná energie před kamerou není i za ní, nemám chuť se do tohoto filmu pouštět znovu. Někomu tohle stačí, ale já se raději kouknu jinde.
avenis
avenis
8 067 bodů
4
Obvykle mám komedie tohoto typu ráda, ale v tomto případě se mi z Aleka Baldwina dělala husí kůže pokaždé, když se přiblížil k Meryl... Připadalo mi naprosto odporné, jak se bezohledně a sobecky vtírá zpět do života své bývalé ženy, poté, co ji podvedl a opustil. Poté, co se dlouze a bolestně musela se situací vyrovnávat. A ve chvíli, kdy potkává jiného muže... Jakkoli má tento film plusy, postava odporného exmanžela mi všechno smazala. (4.3.2013)
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Solidní "romantička" se vším, co k tomu patří. Po herecké stránce přesně obsazeno a ještě lépe odehráno - Streep je všude kam vleze tou největší hvězdou a tady tomu rozhodně není jinak a Baldwin na stará kolena hraje mnohem, mnohem lépe, než kdy jindy. Po komediální stránce film obsahuje přesně tolik vtipných situací, kolik bylo zapotřebí, nic nepřebývá a především zde není nic trapného. Sice je stopáž až moc dlouhá, proto dávám 4*, ale já se bavil a dostalo se mi přesně to, co jsem čekal.
sek
427 bodů
7
Co začíná jako tuctová americká vyprávěnka o lidech, které jste v životě nepotkali, to se záhy mění v příjemnou vztahovou komedii, které zcela jasně vévodí Meryl Streep!
Sarus
293 bodů
9
Film se mi opravdu líbil. Takhle si představuju komedii, smála jsem se po celou dobu filmu. Scénky byly opravdu vtipné, obzvlášť ta, když se Meryl Streep se Stevem Martinem zkouřili. Pokud máte chuť pustit si kvalitní komedii, tak určitě doporučuji.
M.Rejčová
M.Rejčová
216 bodů
8.5
Brečela jsem u toho smíchy, co dodat.
PinokKio
PinokKio
120 bodů
3
Děkuji pane Jančuro, že je filmová nabídka u vás v RegioJetu tak omezená (a wifina mizerná). Tohle byl totiž jediný film ve výběru, který jsem ještě neviděl. Ale k tomu mátovému čaji, co ve vlaku podáváte, se to docela hodilo, jelikož bylo potřeba si ho něčím pořádně osladit. Ideálně touhle romancí o seniorském sexu. Jen teď přemýšlím, co si pustím při další jízdě. Ajej, nějak mi to komplikujete ..