Zombieland

77%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Takto zábavný a originální film o Zombie tady ještě nebyl. Fleischer očividně ctí pravidla zombie žánru,ale na druhou stranu si z něj dokáže dělat o legraci. No a když už si myslíte,že víc crazy to být nemůže,tak se na scéně objeví Bill Murray. Už se těším na druhý díl.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Komediální zombie řežba.. Extra jsem se nezasmál, ale pojetí je jistě zajímavé. Bez Woodyho Harrelsona by byl film poloviční, scénář žádná pecka, zombie jsou moc lidští, partička celkem povedená. Nic co bych si musel pouštět znovu, ale film rozhodně neurazil - 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Super nářez doslova přeplněný hláškami. Zombie film konečně pochopil, že hrdinové musejí být sympatičtí a předhazuje nám partu týpků, kteří nejdou pro ostré slovo daleko a pro zombie představují zhruba stejné nebezpečí, jakými jsou zombie pro ně. Kolem se motá Bill Murray a konečné zúčtování v zábavním parku má skvělé grády. Přes všechna klišé zábava a téma vyždímané do poslední kapky. Film si na nic nehraje, jen devadesát minut baví. Proč si ho maximálně neužít...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Jednoznačně nejzábavnější film, který se letos urodil. Děj je sice poměrně jednoduchý, ale celé je to podané tak šílenou (a) zábavnou formou. že těch 80 minut uteče jak voda a vy budete chtít víc. Víc Columbusových pravidel, Tallahasseeho řezničiny a ještě jedno cameo Billa Murrayho :) 9/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Tenhle film se objevil doslova jako zjevení, špičkový casting, absolutní pochopení pro žánr a černočerný humor s mnoha dada momenty. Viděl jsem už několikrát a moc mě to baví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Jde více méně o komedii, hororových prvků je v tomto filmu hrozně málo a když se objeví tak působí velice neefektivně. Doufal jsem že půjde o nový přelomový film ale nestalo se tak. Za komediální stránku mohu udělit 60% a za tu hororovou jen 30% jelikož tomu dopomohly i otřesné
  • humor
  • masky
  • napětí
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Len málo zombie filmov je komediálnych. A len málo z nich dokáže podať smrť tak záživne a entuziasticky ako práve Zombieland. Zombieland sa nedrží žiadnych predom stanovených pravidiel (ak nerátam pravidlá hlavnej postavy) a ide si svojou vlastnou cestou. Začína a končí tam kde si zmyslí ,zabije si koho chce a porozpráva si príbeh aký chce. Filmu vôbec nechýba zvláštny ,zvrátený a priostrený humor. Woody Harrelson a Jesse Eisenberg sú neskutočná topka tohto filmu a bez iných hercov si to neviem predstaviť. Naopak Ema Stone mi príde ,že tu má až príliš málo miesta. Ale ako taká "neúplná rodina" funguje táto parta perfektne a zamilujete sa do nich. VERDIKT: Zombieland sa nebojí byť iný v už tak moc fádnom zombie žánri a ukázať ,že prehnané komédie sa ešte stále dajú robiť a nemusí ich tvoriť zrovna Edgar Wright (u mňa ,ale stále vedie Shaun of the Dead). Udeľujem 75% za zabitie Billa Murrayho a teším sa na pokračovanie - Rana Istoty.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Zombieland je to nejlepší, co mohlo na motivy zombie komedie vzniknout. Výborní herci, skvělý scénář, parádní akce a nezapomenutelné postavy. Doufám, že se druhého dílu někdy dočkáme, protože by byla škoda (a navíc by bylo studio blbé), kdyby se druhý díl neuskutečnil.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Zombieland je přesně tím, co slibovaly trailery – komediální taškařicí, která s nadsázkou bere konec světa a na každém možném kroku se naváží do nějakých klišé. Je možná trochu zklamáním, že na rozdíl od Úsvitu mrtvých Zacka Snydera není Zombieland ani tak o hororu a akci, jako o ztracených existencích, které prožívají absurdní situace v ještě absurdnějších momentech (nicméně i na akci dojde a především finále v lunaparku je ztělesněním slova „cool“). Zombieland má potenciál kultovky pro lidi, kteří si umí představit Evil Dead zkřížený se Superbad. Třešničkou na dortu je cameo Billa Murrayho, který má kultovní status jistý. „Lituješ něčeho, Bille?“, „Ne... no, možná Garfielda“.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Vlastně film bez scénáře, ale až na pár zbytečnejch keců je to hodně svižný a člověk se u toho baví (pokud má na to žaludek samozřejmě:-) ). Půl hvězdičky bych dal tvůrcům za smysl pro detajl a tím nemyslím make-up zombíků, ikdyž občas tam bylo i pár nelogických věcí, ale to už vem čert. Další půlhvězdička za Billa Murrayho, milé a zajímavé překvápko. Woody samozřejmě perlí, ten tomu dodal ty správný koule :-) 72%